Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: In ce zodie s-a nascut amanta perfecta?

Zodiacul senzualitatii feminine

Varsator – Amanta avangardista

O experienta sexuala cu o femeie Varsator este un lucru pe care orice barbat trebuie sa il incerce macar o data in viata. Varsatoarea este o amanta inventiva si s-ar putea sa faca uz de tehnologie pentru ca ii plac lucrurile noi.

Ar fi bine sa nu ii cotrobai prin sertare pentru ca nu stii peste ce dispozitiv cu vibratii poti sa dai. Este imprevizibila, energica si are un libido mare.

Insa nu trebuie sa o presezi. Nu accepta sa i se spuna ce si cand sa faca. Va prelua comanda in cuplu atat in viata de zi cu zi, cat si atunci cand zboara hainele in toate directiile. Si cu ea, vor zbura des!

Pesti – Amanta romantica

Cea mai buna parte a unei femei nascute in Pesti este ca pentru ea, dragostea si sexul nu exista decat impreuna. Nu are foarte multi parteneri de-a lungul vietii pentru ca pune pret intai pe legatura sentimentala.

Citește și:

Atunci cand iubeste, capata mai multa incredere in ea si se transforma in amanta absoluta, manata insa de cele mai pure sentimente.

Este mereu inconjurata de o aura de mister si romantism, insa cand vine vorba de sex, este in stare de orice pentru placerea sa si a partenerului ei.

sursa foto prima pagina shutterstock femeie blonda cu ruj rosu

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc