Setari Cookie-uri

Interviu astrologic: 'Fiecare criza dureaza 7 ani'

Trecem toti printr-o perioada dificila in care cautam, probabil mai mult ca oricand, raspunsuri la intrebarile care ne macina. Aceasta a fost premisa de la care a pornit ideea unui interviu cu specialistii de la Astrodestin. Raspunsurile lor, pline de optimism, de intelepciune si de credinta, mi-au inseninat ziua. Va doresc o lectura placuta!

Care este diferenta intre zodie si ascendent? In ce sens ne influenteaza unul mai mult decat celalalt?

Astrodestin: Pozitia Soarelui in harta astrala reprezinta zodia natala. Daca o persoana are Soarele in Rac, se spune ca este zodia Rac. Ascendentul este constelatia zodiacala ce apare la rasarit in momentul nasterii unui copil, de aceea ora nasterii este esentiala in cazul calcularii ascendentului. Asa se face faptul ca doua persoane nascute in aceeasi zi, luna si an, insa la ore diferite, pot sa fie total diferite. Din cauza ascendentului veti gasi nativi din aceeasi zodie mai linistiti (daca au un ascendent din semn de pamant sau de apa), altii mult mai expansivi (daca au un ascendent de aer sau de foc).

Ascendentul ofera indicii importante despre aspectul fizic al unei persoane, modul in care se imbraca, se prezinta in societate, ascendentul mai fiind denumit si ”masca sociala” a unei persoane. Din punctul de vedere al astrologiei ezoterice, ascendentul are semnificatii legate de karma si destin si influenta lui devine tot mai puternica la varsta adulta. Copiii si adolescentii sunt mult mai puternic influentati de zodie, iar adultii peste 30 de ani mai puternic influentati de ascendentul lor.

Karma este un subiect foarte la moda. Puteti detalia termenul? Ce putem face pentru a ne schimba karma?

Astrodestin: Karma reprezinta efectele actiuniilor unei persoane. Aceste actiuni pot fi bune sau rele, iar karma poate fi de asemenea una pozitiva sau negativa. Legea karmei spune ca oamenii primesc in viata exact ceea ce merita, conform actiunilor, sentimentelor si modului lor de gandire din trecut. Karma explica astfel inegalitatile sociale, deoarece oamenii se nasc exact in familia si in conditiile sociale potrivite lor. Scopul pentru care o persoana se incarneaza este evolutia spirituala si autodezvoltarea. Oamenii isi pot imbunatati, dar si inrautati karma.

Astfel unele persoane pot sa se nasca in familii disfunctionale si cu multe probleme, dar pe parcursul vietii sa isi dezvolte calitati demne de apreciere si sa atinga fericirea si echilibrul. Alte persoane se nasc cu o karma buna, cu multe oportunitati in viata, insa isi distrug singuri fericirea lor si al altora din jur.
Pentru a-si schimba karma o persoana trebuie sa constientizeze faptul ca s-a nascut in aceasta viata sa depaseasca problemele pe care le intampina, nu isi accepte conditia sau sa sufere. Intotdeuna cand o persoana va depune un efort ca sa isi schimbe viata, va avea parte de oportunitati miraculoase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc