Setari Cookie-uri

Interviu astrologic: 'Fiecare criza dureaza 7 ani'

Trecem toti printr-o perioada dificila in care cautam, probabil mai mult ca oricand, raspunsuri la intrebarile care ne macina. Aceasta a fost premisa de la care a pornit ideea unui interviu cu specialistii de la Astrodestin. Raspunsurile lor, pline de optimism, de intelepciune si de credinta, mi-au inseninat ziua. Va doresc o lectura placuta!

Am putea asemana astrologia si cu psihologia, deoarece astrologia este un instrument minunat de autocunoastere. Credinta este insa o forta mult mai speciala si sublima. Fara o legatura cu Dumnezeu si cu spiritualitatea, astrologia s-ar reduce la cateva formule matematice si la materialismul pur. In epoca in care traim, oamenii au acces la informatii diverse din domeniul ezotericului, prin care isi largesc viziunea si acest lucru nu trebuie sa intre in conflict cu credinta lor, ci sa le intareasca acea convingere ca suntem fiinte minunate, cu un destin special si toate isi au rolul lor in aceasta viata.

Biserica sustine ca astrologia este un pacat, la fel ca si ghicitul in carti si multe alte forme de a prezice viitorul. Care ar fi replica astrologilor la o asemenea afirmatie? Avem voie sa ne aflam viitorul?

Astrodestin: Astrologii, clarvazatorii si tarotologii pot sa vada viitorul la fel precum un medic va poate spune dupa o analiza amanuntita a starii sanatatii ce probleme de sanatate aveti pe care le-ati mostenit din familie si cu care v-ati nascut, ce alte probleme ati dezvoltat pe parcursul vietii voastre si sa va spuna ca peste 5 ani o sa ajungeti sa faceti diabet daca nu va schimbati stilul de viata.

La fel si un astrolog va poate spune din harta astrala cu ce probleme veniti (sau cu ce inzestrari, talente, oportunitati in viata), la ce anume sa fiti atenti in perioada actuala si ce vi se prevede din harta astrala pentru urmatorii 5, 10, 20 de ani. In nici un caz astrologii, tarotologii si clarvazatorii nu se joaca de-a Dumnezeu. Ei doar spun ceea ce vad dupa ce ati avut consultatia, la fel cum un medic va spune ceea ce vede dupa ce v-a consultat. Medicii intervin in viata oamenilor in fiecare zi, facand operatii, transplanturi si salvand vieti, modificand astfel planul Divin. Un astrolog / clarvazator vede doar ceea ce Dumnezeu il lasa sa vada. Astrologul ii transmite informatiile clientului si ii da astfel putere omului ca sa se pregateasca pentru un lucru si sa isi asume propriul destin.

Oamenii care au o legatura apropiata cu Dumnezeu primesc mesaje in timpul rugaciunii sau prin diverse vise legat de destinul lor si ceea ce trebuie sa faca. Din pacate in lumea de astazi oamenii sunt in general rupti de spiritualitate, nu isi asculta vocea launtrica si atunci au nevoie de a apela la un ghid spiritual (astrolog, tarotolog, clarvazator) pentru a-si asuma responsabilitatea asupra propriului lor destin si a-si reaminti ceea ce ei sunt. Deseori, cand primesc informatii despre viitorul lor, atat cat poate citi un astrolog sau un tarotog, incep sa devina cu adevarat constienti de responsabilitatea pe care o au legat de viata lor. Din acest motiv consideram ca este bine ca omul sa stie aproximativ la ce se poate astepta in viitorul sau, ca sa poata sa faca o schimbare din timp in viata sa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc