Setari Cookie-uri

Interviu astrologic: 'Fiecare criza dureaza 7 ani'

Trecem toti printr-o perioada dificila in care cautam, probabil mai mult ca oricand, raspunsuri la intrebarile care ne macina. Aceasta a fost premisa de la care a pornit ideea unui interviu cu specialistii de la Astrodestin. Raspunsurile lor, pline de optimism, de intelepciune si de credinta, mi-au inseninat ziua. Va doresc o lectura placuta!

O intrebare foarte “la moda”. Cand prezic astrele finalul crizei financiare?

Astrodestin: Din punct de vedere ezoteric, fiecare criza financiara sau spirituala (din viata unei persoane), dureaza 7 ani. In aceasta perioada lucrurile se schimba profund si dupa aceasta perioada pe oameni ii asteapta o lume noua. Este un moment profund de transformare, cand vin nu numai lucruri rele, ci si lucruri bune, noi. Pe perioada crizei financiare oamenii incep sa caute noi metode de a face bani, sa isi dezvolte abilitatile latente deoarece sunt pusi in fata unor situatii delicate, sa se gandeasca bine ce inseamna pentru ei banii si ce prioritati au in viata. Pot lua atitudini noi, pot sa isi schimbe valorile si sa isi schimbe mentalitatea. Schimbarile petrecute dupa caderea comunismului nu au fost de amploare suficient de mult si multe idei preconcepute vechi s-au mentinut in Romania. Criza financiara va schimba foarte multe lucruri, intr-un mod mult mai dur, insa benefic. Oamenii nu vor mai fi la fel dupa acesti ani deoarece sunt fortati de anumite evenimente sa fie mult mai constienti de propria lor viata si destin.

Recomandam cititorilor sa nu ”supravietuiasca” pe perioada crizei, caci energia spirituala din timpul unor asemenea perioade poate fi devastatoare si ii poate distruge daca incearca sa tina piept valului schimbarii. Cititorii sunt sfatuiti sa lupte, sa faca schimbari mari in viata lor, sa ia decizii curajoase, sa isi testeze abilitatile pentru a-si imbunatati nivelul de trai, sa se autodezvolte, pentru a se ajusta apoi la lumea noua care vine intotdeuna dupa o asemenea criza.

2012. Vine sfarsitul lumii sau mai avem de asteptat?

Astrodestin: A preciza sfarsitul lumii este ca si cum am presupune ca stim planul lui Dumnezeu si precum am spus mai sus, nu ne asumam aceasta putere. Exista insa numeroase semne atat din punct de vedere astrologic cat si ezoteric care prezic o profunda schimbare de mentalitate si nivel energetic al Pamantului, motiv pentru care tot mai multi oameni incep sa fie interesati de spiritualitate. 2012 este un moment de profunde schimbari, insa planul lui Dumnezeu este unul secret. Cu siguranta, nu avem de ce ne teme de viitor si nici de moarte, daca intr-adevar avem credinta.

Un interviu de Oana Trifu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc