Setari Cookie-uri

Interviu astrologic: 'Fiecare criza dureaza 7 ani'

Trecem toti printr-o perioada dificila in care cautam, probabil mai mult ca oricand, raspunsuri la intrebarile care ne macina. Aceasta a fost premisa de la care a pornit ideea unui interviu cu specialistii de la Astrodestin. Raspunsurile lor, pline de optimism, de intelepciune si de credinta, mi-au inseninat ziua. Va doresc o lectura placuta!

Schimbarea trebuie sa se produca la nivel mental si emotional in primul rand. De aceea, o persoana care vrea sa isi imbunatateasca pe plan financiar sau sentimental karma, deoarece intampina in mod curent probleme pe unul din aceste sectoare, va trebui sa inceapa prin a elimina gandirea negativista si sentimentele negative, apoi sa inceapa sa faca anumite lucruri constructive pentru sine si pentru cei din jur.

Astrogramele tind sa devina foarte exacte, precizand datele aproximative ale evenimentelor ce vor urma. Care sunt limitele astrologiei? Unde intervine liberul arbitru?

Astrodestin: O persoana se naste cu anumite predispozitii in functie de harta astrala insa fie ca vrem sa admitem sau nu, viitorul nu ne este scris dinainte. Noi ne facem in fiecare zi, in fiecare minut, in fiecare secunda viitorul, prin fiecare mica decizie pe care o luam. O simpla avertizare a unui eveniment ce este foarte posibil sa se produca in viata unei persoane, poate schimba total cursul evenimentelor. O combinare a diferitelor tehnici ezoterice pot detalia mai mult anumite variante ale viitorului insa astrologia in sine nu prezice exact si irevocabil viitorul unei persoane.

Este astrologia arta de a formula propozitii din care fiecare poate tine minte ce vrea si sa poata intelege ce pofteste?

Astrodestin:
Se poate spune ca fiecare persoana intelege atat cat este pregatit sa accepte pentru moment. Uneori astrologii fac anumite atentionari, insa unii oameni nu vor sa accepte informatia si ignora respectivele pasaje. Lucrurile pozitive sunt usor de acceptat si de tinut minte de catre oameni, problema incepe cand clientii obisnuiesc ”sa inteleaga doar ce poftesc” atunci cand li se atrage atentia asupra anumite lucruri negative.

Credem in Dumnezeu, dar credem si in astrologie. Nu apare oare un conflict intre aceste doua domenii?

Astrodestin: Astrologia este doar un instrument de lucru pentru a ne apropia de spiritualitate si in consecinta si de Dumnezeu. Nici un astrolog, oricat de experimentat ar fi, nu poate pretinde ca stie planul lui Dumnezeu pentru om, de aceea stabilirea datei mortii unei persoane este un lucru delicat. Astrologia se poate asemana mai degraba cu genetica: asa cum prin prin genetica se pot studia si cunoaste minunile creatiei umane, la fel prin astrologie omul isi poate cunoaste codul spiritual, propria sa unicitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc