Setari Cookie-uri

Interviu astrologic: 'Fiecare criza dureaza 7 ani'

Trecem toti printr-o perioada dificila in care cautam, probabil mai mult ca oricand, raspunsuri la intrebarile care ne macina. Aceasta a fost premisa de la care a pornit ideea unui interviu cu specialistii de la Astrodestin. Raspunsurile lor, pline de optimism, de intelepciune si de credinta, mi-au inseninat ziua. Va doresc o lectura placuta!

Oare medicii nu spun la fel, cand indeamna oamenii sa isi faca un control pentru a depista din timp cancerul? Daca ne ocupam atat de mult de sanatatea corpului nostru fizic, de ce oamenii se tem sa se ocupe echilibrul vietii lor personale? Daca o persoana simte ca are o problema majora in viata de cuplu sau in dragoste, este normal sa mearga la un specialist (astrolog, tarotolog, clarvazator) ca sa afle cauzele si viitorul pe care il poate avea. In felul acesta isi poate omul folosi liberul arbitru. Altfel, omul doar innoata buimacit intr-o apa tulbure si se minuneaza de fiecare daca cand un nou val il loveste in fata. Nu poti sa iti folosesti liberul arbitru si sa iei decizii corecte pana nu stii in ce situatie te afli si ce te asteapta. Cum meteorologia prevede vremea pe baza unor informatii, asa si astrologia prevede anumite evenimente, putem spune grosso modo ca sunt in aceiasi categorie.

Noi, femeile, tindem sa dezvoltam foarte usor obsesii. Astrologia se numara printre preferintele noastre. Cat ar trebui sa ne lasam influentate de horoscop sau de predictiile dintr-o astrograma?

Astrodestin: Femeile isi asculta mult mai usor intutia si sunt inclinate spre introspectie, motiv pentru care astrologia, psihologia, testele de personalitate sunt favoritele lor. Vrem sa transmitem cititoarelor Kudika sa nu se lase influentate, abatute sau entuziasmate de anumite informatii pe care le citesc, ci sa foloseasca informatiile din horoscop si din astrograma. O carte citita, un citat dragut, un articol de astrologie interesant, toate acestea le pot face ziua mult mai buna, daca pun in practica informatiile respective.

Dorim sa le amintim ca nu degeaba s-au nascut intr-o tara si intr-o epoca in care femeile au acces la aceste informatii ezoterice, care in trecut erau studiate doar de un cerc restrans de initiati. Femeile care sunt atrase de astrologie sunt privilegiate acum cu posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile din domeniul parapsihologiei si pot sa inteleaga lucruri fascinante pe care acum doar cateva decenii nu ar fi avut ocazia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc