Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Nu stii ce surprize ti-au pregatit astrele in aceasta luna? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind previziunile pentru luna noiembrie:

Nu stii ce surprize ti-au pregatit astrele in aceasta luna? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind previziunile pentru luna noiembrie:

Berbec


Noiembrie este o luna pozitiva pentru nativii zodiei Berbec. Vor avea foarte mult de lucru, dar efortul le va fi rasplatit. In cariera se prevad progrese mari, atata timp cat Berbecii isi vor tine sub control impulsurile de moment si vor comunica eficient cu partenerii din jur. Optimismul influenteaza starea generala; sunt foarte amabili si generosi, insa, ar fi recomandat sa nu acorde tuturor o incredere totala. Cu siguranta, in aceasta luna cariera reprezinta centrul de interes.

In relatia de cuplu apar schimbari importante. Inceputul lunii debuteaza cu discutii contradictorii; revin in actualitate conflicte nerezolvate. Este momentul ideal sa recunoasca fiecare unde a gresit si sa incerce sa repare cat se poate din raul facut. Daca veti ramane calmi, s-ar putea sa obtineti o rezolvare eficienta, cat mai costructiva. Dupa 15 noiembrie se anunta o conjunctura mai favorabila in plan amoros. Cuplurile solide au sanse mari sa-si consolideze relatia in scurt timp.

Taur

In luna noiembrie vei cunoaste o ascensiune de durata atat in cariera cat si in plan financiar. Ai sanse sa-ti rotunjesti simtitor veniturile fie gratie unei promovari, fie datorita unor venituri suplimentare. Esti foarte creativ, spontan, plin de idei si reusesti sa-ti planifici foarte bine activitatile. Aceasta atitudine este apreciata atat la serviciu, cat si in gasca de prieteni.

Daca te-ai confruntat recent cu probleme in cuplu, acum este momentul sa gandesti la rece si sa gasesti cele mai bune solutii. Analizeaza foarte bine situatia inainte de a lua o decizie. Nativii zodiei care nu sunt implicati intr-o relatie, traverseaza o perioada linistita, redescoperind placerea de a se simti bine fara a avea pe cineva alaturi. Distractia si buna dispozitie sunt cuvintele de ordine.

Gemeni

In noiembrie Marte si Venus stationeaza in casa dragostei pana spre jumatatea lunii, asadar vei avea parte de momente placute, de neuitat. Partenerul iti inspira incredere si respect mai mult ca niciodata, manifestandu-si mult mai evident dragostea si afectiunea fata de tine. Armonia si intelegera domina si in viata de familie. Dupa 18 noiembrie, nivelul optimismului va fi usor in scadere. Devii mult mai rationala si mai putin visatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc