Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Nu stii ce surprize ti-au pregatit astrele in aceasta luna? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind previziunile pentru luna noiembrie:

In plan profesional, dupa 16 noiembrie se anunta reusite importante si venituri suplimentare substantiale. Esti foarte creativ, bine organizat si extrem de ambitios in tot ceea ce faci. Primesti o influenta pozitiva foarte importanta si din partea planetelor Uranus-Jupiter, care s-au aliat pentru a te sustine.

Sagetator

In luna noiembrie vei avea de infruntat mai multe obstacole care-ti vor pune la grea incercare calmul si intelegerea. Ganduri care nu-ti dau pace si deciziile luate in pripa, ti-ar putea aduce si mai mari batai de cap, asadar nu ceda impulsurilor de moment si nu te baza foarte mult pe parerea celor din jur. Influenta lui Marte, planeta ambitiei si a fortei, va fi extrem de benefica in momentele dificile.

Si in plan amoros, sentimentele iti sunt puse la incercare. Se prefigureaza o provocare din cauza partenerului care nu-ti mai acorda atentia cuvenita. Astfel, sentimentul nesigurantei se va cuibari usor in mintea ta si gandul ca te-ar putea insela iti da mare bataie de cap. Nu ceda impulsului, chiar daca te-ar tenta o aventura! O discutie sincera ar putea solutiona problema.

Capricorn


Te asteapta o luna norocoasa, atat din punct de vedere profesional, cat si din perspectiva sectorului financiar. Ai un tonus excelent si o intuitie foarte ascutita; iei cele mai bune decizii si castigurile nu vor intarzia sa apara. Totusi, nu uita ca rezultatele notabile se obtin prin odihna si rabdare, asadar nu-ti neglija nici sanatatea. Prietenii adevarati nu te-au uitat si este posibil sa primesti o sustinere importanta din partea unei personae dragi.

In dragoste se anunta atat nori cat si armonie. Ai putea depasi cu brio conflictele; depinde foarte mult de modul in care abordezi lucrurile. Atragi privirile ca un magnet si acest lucru va starni gelozia partereului care va incerca sa raspunda cu aceeasi moneda.

Varsator

Inceputul lui noiembrie se anunta promitator; va fi o luna bogata in evenimente importante si intalniri spectaculoase. Optimismul isi pune amprenta asupra atitudinii tale, asadar profita cat mai mult de avantajele pe care ti le ofera: increderea in propriile forte si o abordare cat mai echilibrata asupra problemelor cu care te confrunti. Primesti aprecieri si pe plan profesional, gratie ideilor cat mai originale care te aduc in centrul atentiei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc