Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Nu stii ce surprize ti-au pregatit astrele in aceasta luna? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind previziunile pentru luna noiembrie:

Si cariera este intr-o faza pozitiva; desi efortul depus a fost mai scazut ca-n ultimele luni, nu te-ai confruntat cu neplaceri la locul de munca. Investesti foarte mult in proiectele tale, insa devii tot mai exigenta cu cei din jurul tau. Ai asteptari tot mai mari atat pe plan financiar cat si pe plan social. Privesti cu entuziasm posibilitatea schimbarii domeniului de lucru sau initierea unor colaborari care sa-ti aduca profit in plus.

Rac

Mai mult ca oricand simti nevoia de libertate atat in plan personal cat si in plan profesional. Acest lucru ti-ar putea afecta legaturile cu cei din jur, in special relatiile cu sefii sau colegii de la munca. Esti foarte impulsiv, plin de energie si celorlalti le este dificil sa tina pasul cu tine. Sarcinile simple devin adevarate provocari si ti-ai dori mai mult ca oricand sa auzi mai multe cuvinte de aprobare din partea superiorilor. In plan financiar esti predispus la excese, asadar mai multa grija la administrarea veniturilor. Anumite afaceri se dovedesc a fi tentante, insa cel mai bine ar fi sa evitati complicatiile si sa nu te implici in actiuni nesigure.

Dinamismul de care dai dovada are efecte benefice asupra relatiei de cuplu. Probabil si datorita influentei lui Marte, planeta energiei si a pasiunii. Exerciti o forta impresionanta de seductie asupra partenerului, esti foarte creativ si pui la cale diverse surprize pentru a-ti revigora relatia. Sau, poate doresti sa te revansezi, deoarece ti-ai cam neglijat partenerul de viata in ultima vreme.

Leu

Luna noiembrie va fi plina de activitati solicitante la locul de munca, insa efortul depus va fi recompensat foarte bine. Te remarci prin atitudine si foarte multa energie, atat la serviciu cat si in viata personala. Incepand cu 16 noiembrie ai putea fi contactat in vederea unor colaborari in afara locului de munca sau e posibil sa primesti niste raspunsuri la cateva intrebari care te presau de ceva vreme. De asemenea, se prefigureaza foarte multe intalniri, petreceri; prietenii te vor asalta cu telefoane sau vei primi vizite neasteptate.

In dragoste, nativii zodiei Leu au parte atat de clipe tensionate, cat si de momente romantice. S-ar prefigura cateva divergente la inceputul lunii, datorita unor diferente de opinii. Partenerul tau cauta mai multa atentie, plangandu-se ca l-ai cam neglijat. Depinde de tine cum vei actiona, astfel incat sa linistesti apele. Gratie spiritului cuceritor si ajutat de Venus, planeta dragostei si a uninuii, vei restabili armonia in relatia de cuplu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc