Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Nu stii ce surprize ti-au pregatit astrele in aceasta luna? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind previziunile pentru luna noiembrie:

Si in plan sentimental vei fi rasfatat de Venus prin intalniri romantice si foarte multa atentie din partea partenerului. Daca nu esti inca implicata intr-o relatie, luna aceasta ai mari sanse sa iti intalnesti sufletul pereche. Sarmul si atitudinea te vor face usor de remarcat, indiferent de imprejurare.

Pesti

Se anunta o luna relaxanta, dupa o perioada agitata, asadar e momentul perfect sa iti acorzi o perioada de liniste. Chiar daca apele s-au mai linistit, nu-i momentul pentru planuri marete; instinctul este aliatul tau in luna noiembrie. Dupa data de 18, se prefigureaza o perioada mult mai echilibrata din punct de vedere emotional si sentimental. Contrar asteptarilor, partenerul te va surprinde cu o atitudine noua si o dorinta evidenta de schimbare.

Atmosfera la serviciu va fi usor tensionata pana in jurul datei de 16 noiembrie. Apoi, se intrevede o schimbare majora, precedata de progrese notabile si armonie. Iti indrepti atentia spre noi domenii de activitate, care speri sa te ajute in viitor. Situatia financiara este stabila si sigura in aceasta luna.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc