Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile

Nu stii ce surprize ti-au pregatit astrele in aceasta luna? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind previziunile pentru luna noiembrie:


Fecioara


Incepi luna in forta, hotarata sa iti impui punctul de vedere, indiferent de situatie. Astrele iti recomanda intelegere si obiectivitate, in special intre 5 si 20 noiembrie. Altfel, discursurile tale inversunate, risca sa strice armonia unor relatii solide, cladite cu greu in timp. S-ar putea sa descoperi ca anumiti prieteni nu ti-au fost cu adevarat devotati de-alungul timpului. Invata, ia aminte si nu judeca gresit pe toata lumea. In cariera, subliniaza-ti calitatile prin argument solide, care sa iti confere credibilitate.

Si in relatia de cuplu estimai exigenta si ai de gand sa pui piciorul in parg, foarte curand. Fie partenerul tau va tine cont si de tine, fie te hotorasti sa mergi mai departe singura. Ai teluri inalte si esti convinsa ca meriti mai mult. Daca esti singura, exista posibilitatea sa cunosti pe cineva, insa nu pare sa fie vorba de o legatura durabila.

Balanta


Pentru nativii zodiei Balanta, noiembrie se anunta surprinzatoare, plina de vesti si schimbari. Inceputul lunii debuteaza cu succes in plan profesional si un tonus relativ optimist. Mediul de lucru pozitiv iti influenteaza starea de spirit, sporind creativitatea si dorinta de a fi cel mai bun. In privinta domeniului financiar se prevad cheltuieli extravagante, desi nu se anunta o perioada prielnica pentru asa ceva. Nu renunta la ceea ce-ti doresti, doar amana pentru data viitoare.

In dragoste apar sanse noi pentru relatie. Daca tocmai te-ai refacut dupa o experienta neplacuta in amor, bucura-te ca ai revenit cu picioarele pe pamant si data viitoare asculta-i mai bine pe cei din jurul tau. Incepand cu 17 noiembrie, pana la sfarsitul lunii, te asteapta o perioada plina oportunitati. Te simti in forma si atitudinea ta optimista iti va pune foarte bine in valoare calitatile. Daca ai deja un partener stabil, te vei confrunta cu o serie de discutii, insa rezultatul se anunta promitator: veti lamuri o serie de probleme si relatia voastra se va indrepta in directia corecta.

Scorpion

Luna noiembrie se anunta promitatoare pentru nativii zodiei Scorpion, plina de surprize placute. Se intrevad solutii salvatoare pentru problemele mai vechi si in relatia de cuplu incepe o perioada infloritoare, urmata de armonie si intelegere. Daca pana acum atitudinea partenerului a lasat de dorit, in curand vei sesiza o schimbare notabila in comportamentul acestuia. Va deveni mult mai atent la dorintele tale, renuntand treptat la orgoliul care-l caracterizeaza. Mai spre sfarsitul lunii s-ar putea ivi alte discutii contradictorii, insa cu intelegere si calm veti depasi impreuna situatia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc