Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce iti pregatesc astrele pentru sarbatori?

Fiecare semn al zodiacului european intruchipeaza provocari, calitati si defecte pentru fiecare persoana. Tu stii ce ti-au pregatit astrele pentru sarbatorile ce urmeaza? Citeste in continuare si descopera ce vei face de Craciun si de Anul Nou si cum te vor influenta astrele, care sunt orasele pe care ar trebui sa le vizitezi si, cel mai important, care este partenerul ideal de sarbatori.

Sugestii de locatii pentru sarbatori: Londra sau Paris.

Partenerul ideal de sarbatori
: Sagetator sau Rac.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Taur

Gemeni


De sarbatori, nativul din Gemeni isi va scoate la iveala latura ascunsa a propriului caracter, si anume va da dovada de foarte multa generozitate, de intelegere si de altruism. Va putea petrece putin timp si cu familia, insa mai mult va fi pe drumuri. Este posibil sa aiba parte de cateva surprize foarte placute, intalnind persoane pe care nu le-a mai vazut de mult.

Pe plan sentimental, lucrurile decurg de la sine. In relatie este numai liniste si pace. Daca esti singura, te poti astepta la mici scantei pasionale deoarece sageata lui Cupidon este indreptata catre tine. In ceea ce priveste viata profesioanala, te poti considera o norocoasa. Cu spiritul tau sincer si devotat, i-ai castigat inima sefului tau.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Gemeni

Sugestii de locatii pentru sarbatori: intr-un oras exotic, gen Dubai.

Partenerul ideal de sarbatori: Leu sau Capricorn.

Rac


De sarbatori Racul va fi foarte aproape de familie, de partenerul de viata si de prieteni. Este cunoscut faptul ca acest nativ este un familist convins, asa ca nu te astepta sa il scoti din casa in perioada sarbatorilor.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Rac

In ceea ce priveste viata sentimentala, totul este presarat de dragoste si intelegere. Certurile si conflictele sunt de domeniul trecutului. Pentru cei singuri, se pare ca dragostea intarzie sa apara, insa acestia nu ii vor simti lipsa deoarece vor fi mult prea ocupati cu petrecerile alaturi de prieteni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc