Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce iti pregatesc astrele pentru sarbatori?

Fiecare semn al zodiacului european intruchipeaza provocari, calitati si defecte pentru fiecare persoana. Tu stii ce ti-au pregatit astrele pentru sarbatorile ce urmeaza? Citeste in continuare si descopera ce vei face de Craciun si de Anul Nou si cum te vor influenta astrele, care sunt orasele pe care ar trebui sa le vizitezi si, cel mai important, care este partenerul ideal de sarbatori.

Pe plan sentimental, astrele sunt de partea ta. Relatia cu partenerul va deveni tot mai serioasa, amandoi dand dovada de foarte multa maturitate si intelegere.

In ceea ce priveste viata profesionala, planetele Mercur si Venus iti vin in ajutor, fiindu-ti aliate impotriva oboselii si a stresului. Incearca sa ramai pozitiva si sa te gandesti ca orice problema are o solutie, conteaza doar sa stii unde sa cauti.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Fecioara

Sugestii de locatii pentru sarbatori: Paris sau Viena.

Partenerul ideal de sarbatori: Fecioara, Scorpion sau Berbec.

Balanta


Pentru Balanta sarbatorile se rezuma la atmosfera de Craciun, intelegere, pasiune si familie. Aceasta perioada va fi presarata de iubire si romantism, oferindu-ti oportunitatea de a iti consolida relatia amoroasa.

In ceea ce priveste persoanele singure, acestea vor putea experimenta noi emotii din partea dragostei si vor invata sa se lase prada sentimentelor.

Pe plan profesional, Balanta va trebui sa dea dovada de foarte multa concentrare deoarece numeroase probleme vor aparea in aceasta perioada. Este indicat sa analizezi totul la rece inainte de a lua o decizie si sa evaluezi fiecare oportunitate care apare.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Balanta

Sugestii de locatii pentru sarbatori: Beijing, Budapesta.

Partenerul ideal de sarbatori: Gemeni, Rac sau Sagetator.

Scorpion


De Sarbatori, Scorpionul nu va face nimic altceva decat sa se destinda, sa se distreze si sa uite de griji. Acesta va calatori destul de mult in aceasta perioada, va intalni multe persoane si isi va face noi prieteni. Este posibil ca oboseala sa il copleseasca in ajunul sarbatorilor, asa ca este indicat sa isi ofere un moment de respiro pentru a se relaxa si a o putea lua de la capat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc