Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce iti pregatesc astrele pentru sarbatori?

Fiecare semn al zodiacului european intruchipeaza provocari, calitati si defecte pentru fiecare persoana. Tu stii ce ti-au pregatit astrele pentru sarbatorile ce urmeaza? Citeste in continuare si descopera ce vei face de Craciun si de Anul Nou si cum te vor influenta astrele, care sunt orasele pe care ar trebui sa le vizitezi si, cel mai important, care este partenerul ideal de sarbatori.

Pe plan sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz, Scorpionul dorindu-si sa evadeze din rutina, sa fuga departe fara a da explicatii nimanui. Daca esti singura, asteapta-te la mici flirturi in perioada Craciunului, insa nimic care sa duca la o relatie serioasa. In ceea ce priveste viata profesionala, vei fi extrem de stimulata si ti se vor deschide noi ferestre, de care ar fi bine sa profiti la maxim.


Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Scorpion

Sugestii de locatii pentru sarbatori: Paris, Roma.

Partenerul ideal de sarbatori: Scorpion, Balanta sau Taur.

Sagetator


De sarbatori, Sagetatorul va putea demonstra cat de atasat este de familie si cat de mult tine la prietenii sai. Vor exista mici conflicte cu cateva cunostinte, care se vor rezolva destul de simplu daca va sti sa isi argumenteze scuzele si sa ii convinga pe cei din jurul lui ca are dreptate.

Pe plan sentimental, Cupidon este foarte darnic cu tine. Daca nu esti intr-o relatie, incearca sa iti pastrezi increderea deoarece alesul se afla aproape de tine, trebuie doar sa stii unde sa il cauti. Incearca sa gandesti cu inima si nu cu capul. In ceea ce priveste viata profesionala, nu vei fi in cea mai buna forma. La munca vor exista probleme cu sefii, altercatii cu colegii, stres si destul de multa munca.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Sagetator

Sugestii de locatii pentru sarbatori: Bruxelles sau Dublin.

Partenerul ideal de sarbatori: Taur sau Rac.

Capricorn


Pentru Capricorn, sarbatorile vor fi de vis deoarece va avea timp sa isi intalneasca toate persoanele dragi, sa petreaca cateva zile alaturi de familie si nu isi va neglija nici partenerul. Mare atentie insa la increderea pe care o ai in anumite persoane, este posibil ca o cunostinta veche sa te dezamageasca destul de puternic.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Capricorn
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc