Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce iti pregatesc astrele pentru sarbatori?

Fiecare semn al zodiacului european intruchipeaza provocari, calitati si defecte pentru fiecare persoana. Tu stii ce ti-au pregatit astrele pentru sarbatorile ce urmeaza? Citeste in continuare si descopera ce vei face de Craciun si de Anul Nou si cum te vor influenta astrele, care sunt orasele pe care ar trebui sa le vizitezi si, cel mai important, care este partenerul ideal de sarbatori.

La munca este posibil sa apara cateva propuneri de care ar fi bine sa profiti. Daca iti aduni fortele si dai dovada de tact si profesionalism, noile proiecte iti vor aduce numai beneficii.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Rac

Sugestii de locatii pentru sarbatori: Londra, Amsterdam.

Partenerul ideal de sarbatori: Taur, Fecioara si Leu.

Leu


Pentru Leu perioada sarbatorilor se anunta a fi una destul de incarcata: multe drumuri, dar si cateva calatorii lungi. Oboseala isi va face si ea aparitia intr-un final, asa ca incearca sa iti faci timp si pentru propria persoana.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Leu

Pe plan sentimental totul este frumos si linistit. Daca esti intr-o relatie destul de serioasa, te poti astepta ca partenerul sa iti propuna sa va mutati impreuna sau chiar sa va casatoriti. Inainte de a lua o decizie pripita, incearca sa vezii lucrurile din toate unghiurile.

In ceea ce priveste viata profesioanala, de sarbatori vei fi destul de solicitata. Nu uita sa iti faci timp si pentru viata ta personala si sa inveti sa te odihnesti pentru a putea intra in spiritul sarbatorilor.

Sugestii de locatii pentru sarbatori: acasa, in sanul familiei.

Partenerul ideal de sarbatori: Fecioara sau Rac.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Leu

Fecioara


De sarbatori, pentru Fecioara sunt pregatite numeroase surprize din partea astrelor. Entuziasmul si buna dispozitie te vor insoti zi de zi, iar zambetul nu iti va disparea prea usor de pe buze in aceasta perioada. Vei avea parte de destul de multe activitati placute, care te vor face sa pretuiesti viata si stilul de viata pe care il ai.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc