Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce iti pregatesc astrele pentru sarbatori?

Fiecare semn al zodiacului european intruchipeaza provocari, calitati si defecte pentru fiecare persoana. Tu stii ce ti-au pregatit astrele pentru sarbatorile ce urmeaza? Citeste in continuare si descopera ce vei face de Craciun si de Anul Nou si cum te vor influenta astrele, care sunt orasele pe care ar trebui sa le vizitezi si, cel mai important, care este partenerul ideal de sarbatori.

Pe plan sentimental dragostea va fi stimulul tau. Relatia cu partenerul de viata devine din ce in ce mai serioasa, amandoi dand dovada de multa intelegere, incredere reciproca si iubire. In ceea ce priveste viata profesionala, sarbatorile vor fi cea mai buna perioada sa vii cu idei noi si sa iti surprinzi in mod placut sefii.

Sugestii de locatii pentru sarbatori: Madrid sau Venetia.

Partenerul ideal de sarbatori
: Berbec, Taur sau Leu.

Varsator


Sarbatorile vor fi o perioada extrem de emotionanta pentru persoana nascuta sub semnul Varsatorului deoarece va putea sta alaturi de familie si de cei dragi. Varsatorul va avea destul timp pentru a depana amintiri si a aprecia viata pe care o are.

Pe plan sentimental, este o perioada perfecta pentru a porni in cautarea dragostei. Astrele iti vor fi calauze, oferindu-ti in acelasi timp energia si optimismul de care ai nevoie. In ceea ce priveste viata profesionala, la munca totul va functiona asa cum vrei. Invata sa iti asculti colegii si sa interactionezi mai mult cu oamenii.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Varsator

Sugestii de locatii pentru sarbatori: Barcelona sau Paris.

Partenerul ideal de sarbatori: Rac si Gemeni.

Pesti


De sarbatori, Pestii vor avea parte de foarte multa atentie din partea familiei si a prietenilor. Singura problema este ca vor fi mult prea entuziasmati de aceasta perioada si este posibil sa fie putin dezamagiti din cauza micilor probleme ce vor aparea catre sfarsitul anului.

Astrologie: Horoscopul de sarbatori pentru Pesti

Pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai roz. Este posibil ca indiferenta, increderea in propria persoana si imaturitatea sa alunge persoana iubita de langa tine, asa ca incearca sa iti evaluezi comportamentul si sa gandesti pentru amandoi daca vrei sa iti pastrezi partenerul langa tine. In ceea ce priveste viata profesionala, vei avea cateva idei care iti vor oferi respectul si aprecierea sefilor.

Sugestii de locatii pentru sarbatori: Berlin sau Londra.

Partenerul ideal de sarbatori: Taur, Leu si Scorpion.

Citeste si:

Numerologie: Care este calea ta in viata?

Horoscopul evolutiv: Karma si influenta astrologica



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc