Setari Cookie-uri

Astrologie: Destinul sentimental al fiecarei zodii

Destinul nostru este scris in astre, nativii din cele 12 zodii ale horoscopului european avand calea relatiilor influentata de miscarile planetelor. Afla care este destinul tau sentimental si ce ti-au rezervat astrele pentru viitor:

Zodii compatibile cu Taur: Rac, Fecioara, Balanta, Pesti.

Gemeni

Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Gemeni


Pentru Gemeni dragostea este precum un camp de lupta. Aceasta zodie vrea sa aiba parte tot timpul de adrenalina, de pasiune, de starnirea interesului. Rutina nu are ce cauta in casa persoanelor nascute sub acest semn. Independenta este cheia unei relatii fericite alaturi de un nativ din Gemeni.

Gemenii sunt firi libere, care urasc sa fie tinute captive. Acestea vor sa imparta iubire in toate partile, sa cunoasca multe persoane, sa se bucure de viata. Pentru ele nu exista un suflet pereche, ci o multime, in care fiecare primeste atentia care i se cuvine. Persoanele din Gemeni nu ai nevoie de ghid in relatiile amoroase, drumul acestora fiind presarat cu romantism, adrenalina si distractie. O data cu trecerea timpului, Gemenii paseaza „stacheta” dragostei destinului, lasand soarta sa isi ia cursul normal.

Zodii compatibile cu Gemeni: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni.

Rac

Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Rac


Racul este o fire foarte romantica, familista si pasionala. Pentru el nu exista esec in dragoste. Atunci cand se inchide o usa, o fereastra se deschide larg. Persoanele nascute sub semnul Rac se indragostesc foarte repede, dar la fel de repede uita de o persoana.

Pentru Rac cel mai important este sa iti asculti inima si sa urmezi calea obisnuita a vietii. Persoana nascuta sub acest semn zodiacal stie sa aprecieze fiecare relatie la adevarata ei valoare. Dorintele si asteptarile unui Rac nu se schimba foarte mult in timp, acesta dorindu-si doar o persoana care sa il inteleaga, sa il respecte si sa ii fie alaturi neconditionat, indiferent de situatie. Pentru Rac dragostea inseamna totul si de aceea vrea sa traiasca fiecare poveste de iubire la cote maxime.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc