Setari Cookie-uri

Astrologie: Destinul sentimental al fiecarei zodii

Destinul nostru este scris in astre, nativii din cele 12 zodii ale horoscopului european avand calea relatiilor influentata de miscarile planetelor. Afla care este destinul tau sentimental si ce ti-au rezervat astrele pentru viitor:

Sagetatorul este persoana langa care nu te plictisesti niciodata. Este un spirit liber, aventurier si plin de viata, care te surprinde de fiecare data cu ceva nou. Persoana din Sagetator fuge de rutina precum dracul de tamaie, fiindu-i teama sa nu se plictiseasca de partenerul de viata.

De cele mai multe ori, Sagetatorii nu sunt adeptii relatiilor de lunga durata deoarece nu pot fi tinuti in frau. Pentru persoanele nascute sub acest semn zodiacal, libertatea le este partener pe viata. Exista foarte putine momentele in care chiar vezi un Sagetator indragostit si asezat la casa lui. Chiar si atunci, el va gasi o solutie antiplictiseala. Fie ca cere cateva zile libere pe saptamana de la indatoririle de sot, fie ca dispare dintr-o data, nativul acestei zodii va reusi intotdeauna sa fie si liber.

Zodii compatibile cu Sagetator: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni, Balanta.

Capricorn


Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Capricorn

Capricornul este o persoana foarte capricioasa, imatura in relatii si dependenta de partenerul sau. Desi are aspiratii inalte si vrea cu disperare sa aiba o relatie serioasa si de lunga durata, gelozia si posesivitatea vor fi unele dintre putinii factori care le vor sta in cale.

Pentru Capricorn, confortul dintr-o relatie conteaza foarte mult. Nativul nascut sub acest semn zodiacal se dedica trup si suflet unei relatii si face tot posibilul sa o tina pe linia de plutire. Romantic din fire, acesta prefera relatiile de lunga durata. Despartirile sunt extrem de dureroase deoarece un Capricorn adevarat ajunge sa traiasca pentru partener, fiind dependent de acesta si de toate clipele petrecute impreuna.

Zodii compatibile cu Capricorn: Taur, Rac, Scorpion, Pesti.

Varsator

Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Varsator
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc