Setari Cookie-uri

Astrologie: Destinul sentimental al fiecarei zodii

Destinul nostru este scris in astre, nativii din cele 12 zodii ale horoscopului european avand calea relatiilor influentata de miscarile planetelor. Afla care este destinul tau sentimental si ce ti-au rezervat astrele pentru viitor:

Varsatorul este o fire cu doua fete: cea pe care o arata lumii este una puternica si dura, iar cea din interiorul sau este una extrem de sensibila si de emotiva. Partea sa emotionala este destul de instabila, fiind adeptul unei relatii sincere, in care loialitatea si increderea reprezinta pilonii principali.

Persoanele din Varsator sunt firi care asteapta ca dragostea sa ajunga si la ei si niciodata nu isi pierd increderea. Mintea si inima lor sunt intotdeauna deschise catre nou si isi fac timp pentru a visa cu ochii deschisi, permitand inimii sa ii ia in calatorii in care dragostea este eroina. Varsatorul va fi intotdeauna fericit in dragoste si va iubi cu patima indiferent de situatie. Desi nu acorda atentie micilor detalii, in sinea sa, acesta este un romantic incurabil, atasat si dedicat relatiilor.

Zodii compatibile cu Varsator: Berbec, Sagetator, Balanta, Varsator.

Pesti

Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Pesti


Persoanele din zodia Pesti sunt firi generoase, pline de viata si foarte romantice. Loiale si pasionale, se indragostesc destul de repede, atasandu-se imediat de partener. Probleme si situatiile conflictuale ajung sa scoata la iveala nervozitatea, gelozia si posesivitatea, trasaturi pe care nu multa lume ajunge sa le vada la un nativ din Pesti.

Pestii sunt persoane dedicate relatiei, cautand doar intelegere si respect. Directe din fire, pentru ei nu exista o a doua sansa. Problema lor consta in faptul ca nu stiu sa fie deschise in fata partenerului si uita sa isi exprime dorintele, asteptand ca cei din jurul lor sa ghiceasca ce nu este in regula. Ar trebui sa incerce sa gandeasca mai matur si sa invete sa lase de la ei, daca vor sa aiba parte de o relatie normala si echilibrata. Trebuie sa dea drumul sentimentelor interioare si sa mearga mai departe indiferent de situatie.

Zodii compatibile cu Pesti: Fecioara, Capricorn, Rac, Taur.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc