Setari Cookie-uri

Astrologie: Destinul sentimental al fiecarei zodii

Destinul nostru este scris in astre, nativii din cele 12 zodii ale horoscopului european avand calea relatiilor influentata de miscarile planetelor. Afla care este destinul tau sentimental si ce ti-au rezervat astrele pentru viitor:

Zodii compatibile cu Fecioara: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.

Balanta

Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Balanta


Balanta este o fire dinamica, amabila si sensibila. Romantica si pasionala, intre ea si partener trebuie sa existe o legatura puternica si de durata. Persoana nascuta sub acest semn zodiacal se simte atrasa de flirt, ii place sa se distreze si, de cele mai multe ori, are relatii de scurta durata, in care pune foarte mult suflet.

Greseala pe care fiecare Balanta o face este faptul ca este destul de superficiala, nestiind sa se uite dincolo de invelis. Frontul romantic este un loc de razboi pentru ea, in care da tot ce are mai bun din ea, asteptandu-se sa primeasca la fel sau chiar mai mult. O Balanta nu stie sa inteleaga, sa faca mici compromisuri sau sa ofere o sansa partenerului.

Zodii compatibile cu Balanta: Berbec, Sagetator, Gemeni, Balanta.

Scorpion

Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Scorpion


Nativul din Scorpion este o fire energica, ambitioasa si extrem de posesiva pe plan sentimental. Ii place sa stie ca detine controlul si ca totul decurge conform planurilor gandite de el, cautand independenta si maturitate in fiecare partener.

Scorpionul este destul de direct si stie ce isi doreste de la o relatie. Nu are nevoie de sfaturi, de ocolisuri sau de probleme complicate. In momentul in care intalneste sufletul pereche, un Scorpion se dedica trup si suflet acestuia, asteptand, la randul sau, sa primeasca iubirea din partea acestuia. Pentru Scorpion, infidelitatea este cea mai puternica arma a partenerului, insa in momentul in care este inselat, uita de bunele maniere si de linistea sufleteasca, fiind dominat de dorinta razbunarii.

Zodii compatibile cu Scorpion: Berbec, Taur, Scorpion, Pesti.

Sagetator


Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Sagetator
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc