Setari Cookie-uri

Astrologie: Destinul sentimental al fiecarei zodii

Destinul nostru este scris in astre, nativii din cele 12 zodii ale horoscopului european avand calea relatiilor influentata de miscarile planetelor. Afla care este destinul tau sentimental si ce ti-au rezervat astrele pentru viitor:

Zodii compatibile cu Rac: Taur, Fecioara, Rac, Scorpion.

Leu


Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Leu

Leul este o fire incapatanata pe toate planurile: cariera, viata profesionala, afaceri, iubire, familie sau cercuri de prieteni. Acesta iubeste cu patima, insa asteapta sa primeasca dragoste inzecit din partea partenerului. Pentru el, pentru ca o relatie sa fie o iubire adevarata, aceasta trebuie sa fie cu nabadai, scantei si scandal.

Persoanele din Leu sunt legate de parteneri intr-un mod inedit: desi dau dovada de foarte multa forta, incapatanare si independenta, in realitate ele sunt destul de sensibile si dedicate unei relatii. Chiar daca certurile sunt la ordinea zilei, ele sufera la fiecare vorba aruncata in vant, la fiecare jignire si nepasare. In momentul in care a gasit sufletul pereche, un Leu adevarat isi arata adevarata fata, devenind mai tandru, mai afectuos, mai intelegator.

Zodii compatibile cu Leu: Berbec, Sagetator, Gemeni, Balanta.

Fecioara

Astrologie: Destinul sentimental pentru zodia Fecioara


Fecioara este o romantica incurabila, hranindu-se si respirand cu dragoste. Stilul sau usor libertin o transforma intr-o fire care gaseste un suflet pereche in fiecare partener. Calea sentimentala a acestei zodii este presarata de iubire, afectiune, dar si de suferinta, durere si dezamagire.

Dupa un drum lung, plin de peripetii, prin lumea salbatica a relatiilor, Fecioara va ajunge intr-un final la destinatie, gasindu-si sufletul pereche. Toate lacrimile varsate si orele nedormite din noapte nu vor mai fi in zadar, deoarece fericirea va fi la ea acasa. Cupidon isi va indrepta sageata pentru ultima oara catre Fecioara, lovind cu putere pentru ca nimeni sa nu reuseasca sa scoata „otrava” iubirii din inima ei. Venus o va ajuta sa imbratiseze spiritul romantismului si sa ia ultimele salturi de credinta in relatia ce urmeaza sa fie pe viata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc