Numerologia Biblica: Care este numarul divin care te protejeaza?

Numerologia Biblica: Care este numarul divin care te protejeaza?

Numerologia Biblica este o parte mai putin cunoscuta a numerologiei, insa la fel de importanta sau chiar mai importanta decat aceasta. Rolul Numerologiei Biblice este de a iti oferi o privire amanuntita asupra personalitatii unei persoane si caracterele specifice care ii determina starile de spirit.

Numerologia Biblica este o parte mai putin cunoscuta a numerologiei, insa la fel de importanta sau chiar mai importanta decat aceasta. Rolul Numerologiei Biblice este de a iti oferi o privire amanuntita asupra personalitatii unei persoane si caracterele specifice care ii determina starile de spirit. Retail jobs

Cum calculezi numarul divin care te protejeaza?

Fiecarei litere a alfabetului ii corespunde o anumita cifra. Tu va trebui sa aduni toate cifrele corespunzatoare numelui tau mic (prenumele, numele de botez) si sa aduni pana in momentul in care obtii o singura cifra.

Numerologie: calcularea numarului divin

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

De exemplu, daca numele tau este Stefania, iti calculezi numarul divin astfel:

S=1
T=2
E=5
F=6
A=1
N=5
I=9
A=1

Numerologie: Care este numarul divin?

Numarul divin care te protejeaza este:

1+2+5+6+1+5+9+1= 30

30 -> 3+0= 3

Ai ajuns la numarul divin 3.

Numarul divin 1

Persoanele care au numarul divin 1 se caracterizeaza prin vointa putere, optimism, energie pura si maturitate. Numarul 1 reflecta noi inceputuri, sinceritate, ganduri bune. Sensul simbolic al acestuia este clarificat in momentul in care trupul intra in contact cu sufletul, cand materia fizica devine una si aceeasi cu cea mentala.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri