Setari Cookie-uri

Numerologia Biblica: Care este numarul divin care te protejeaza?

Numerologia Biblica este o parte mai putin cunoscuta a numerologiei, insa la fel de importanta sau chiar mai importanta decat aceasta. Rolul Numerologiei Biblice este de a iti oferi o privire amanuntita asupra personalitatii unei persoane si caracterele specifice care ii determina starile de spirit.

Persoanele care au numarul divin 9 se caracterizeaza prin sinceritate, sensibilitate, incredere si imaginatie. Numarul 9 este puternic legat de vibratiile dintre suflet si minte, reprezentand satisfactia profesionala, atingerea telurilor si realizarea pe plan sentimental. Succesul persoanelor dominate de acest numar se datoreaza influentei pe care ele le au asupra celor din jurul lor, perserverentei si luptei continue pe care o duc cu acestia.

Numarul divin 9 face referire la puterea intelectuala, la inventivitate, influentand in mod indirect si situatiile delicate cu care se confrunta cei de sub semnul acestuia. Numarul 9 te poate ajuta sa descoperi adevaratul sens al vietii, facandu-te sa iti recunosti propriile atributii interne, sa iti extinzi abilitatile si sa diferentiezi binele de rau.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc