Setari Cookie-uri

Numerologia Biblica: Care este numarul divin care te protejeaza?

Numerologia Biblica este o parte mai putin cunoscuta a numerologiei, insa la fel de importanta sau chiar mai importanta decat aceasta. Rolul Numerologiei Biblice este de a iti oferi o privire amanuntita asupra personalitatii unei persoane si caracterele specifice care ii determina starile de spirit.

Cei cu numarul divin 1 au parte de o viata linistita, aproape perfecta, fara prea multe probleme, care stiu sa intre in legatura cu spiritualitatea si inteleg tot ce se intampla in jurul lor. Fortele proprii ii incurajeaza sa preia controlul asupra vietii lor, sa fie responsabili de actiunile pe care le fac si sa inteleaga rostul pe care il au in viata.


Numarul divin 2


Numerologie: Numarul divin 2

Persoanele care au numarul divin 2 se caracterizeaza prin bunatate, echilibru spiritual, tact, energie pozitiva si dualitate. Numarul 2 reflecta o putere calma in ceea ce priveste hotararea sau planificarea vietii. Intelesul spiritual al acestui numar face referire si la relatiile puternice dintre persoana care este dominata de acesta si cunostiintele din jurul sau.

Comunicarea este punctul forte, iar prietenia si intelegerea reprezinta cartea lor de vizita. Nu sunt dominati de indecizii, ci din contra. Sunt foarte stricti cu propria persoana si analizeaza foarte bine toate optiunile inainte de lua o decizie.

Numarul divin 3


Numerologie: Numarul divin 3

Persoanele care au numarul divin 3 se caracterizeaza prin intuitie, putere, forta interioara. Numarul 3 reflecta exprimare, versatilitate si bucuria pura de creativitate, dar poate fi considerat si un identificator de timp deoarece reprezinta trecutul, prezentul si viitorul. Cei care sunt dominati de acest numar sunt foarte directi, insa reusesc sa traiasca nu doar pentru prezent, ci si pentru viitor. Fiecare actiune si decizie pe care o iau trebuie sa fie in concordanta cu nevoile lor.

Numarul divin 3 poate reprezenta si libertate si uitare. De cele mai multe ori, persoanele cu acest numar, sunt firi care accepta greselile si se conformeaza cu trecutul, considerand ca acesta inca mai face parte din viata lor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc