Setari Cookie-uri

Numerologia Biblica: Care este numarul divin care te protejeaza?

Numerologia Biblica este o parte mai putin cunoscuta a numerologiei, insa la fel de importanta sau chiar mai importanta decat aceasta. Rolul Numerologiei Biblice este de a iti oferi o privire amanuntita asupra personalitatii unei persoane si caracterele specifice care ii determina starile de spirit.

Numarul divin 4


Numerologie: Numarul divin 4

Persoanele care au numarul divin 4 se caracterizeaza prin stabilitate, naturalete, motivare si incredere. Numarul 4 reflecta de asemenea cele 4 anotimpuri ale anului si cele 4 directii (nord, sud, est, vest). Animalele cu 4 picioare sunt considerate solide, puternice, infricosatoare.

Numarul 4 poate desemna si siguranta, decizii importante sau centralizarea emotiilor. Cei dominati de acest numar par a fi persoane puternice, insa aceasta este doar o masca a lor pentru a se proteja de societate. In realitate, pot fi destul de emotivi, de nesiguri, care cauta atentie si ajutor in cei apropiati.

Numarul divin 5


Numerologie: Numarul divin 5

Persoanele care au numarul divin 5 se caracterizeaza prin noncoformism, aventura, dorinta de schimbare. Numarul 5 poate desemna, de asemenea, si nesiguranta, imprevizibilitate sau schimbari radicale. Sensul spiritual al acestuia face referire la minunile vietii, facandu-te sa apreciezi perceptia de haos din jurul tau.

Lumea in care traim este formata din persoane unice, total diferite. Persoana dominata de numarul divin 5 se afla in concordanta cu mediul inconjurator, fiind influentata de vibratii puternice in viata. Instinctul acesteia joaca un rol foarte important in deciziile pe care le ia.

Trebuie sa iti amintesti ca, pe langa calatoriile obisnuite, poti face si mici calatorii ale mintii si ale spiritului. Conteaza doar sa ceri ajutorul si sa stii unde sa cauti.

Numarul divin 6


Numerologie: Numarul divin 6

Persoanele care au numarul divin 6 se caracterizeaza prin calm, maturitate, iluminare si diplomatie. Numarul 6 reprezinta armonie, pasiune, echilibru, sinceritate si dragoste. Pentru persoanele dominate de acest numar divin, iubirea este arma secreta cu care lupta in aceasta lume, in timp ce adevarul este scutul care le apara de rau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc