Setari Cookie-uri

Numerologia Biblica: Care este numarul divin care te protejeaza?

Numerologia Biblica este o parte mai putin cunoscuta a numerologiei, insa la fel de importanta sau chiar mai importanta decat aceasta. Rolul Numerologiei Biblice este de a iti oferi o privire amanuntita asupra personalitatii unei persoane si caracterele specifice care ii determina starile de spirit.

Numarul 6 poate insemna si delicatete, intelegere spirituala si echilibru spiritual. Pentru cei cu numarul divin 6 corpul este legat de suflet, iar forta spirituala este mult mai mare in momentul in care ajung sa inteleaga sensul lor pe pamant.

Invata sa simti compasiune si sa ierti pentru a fi fericita.

Numarul divin 7


Numerologie: Numarul divin 7

Persoanele care au numarul divin 7 se caracterizeaza prin forta, putere, sinceritate, magie. Numarul 7 este prezent peste tot prin basme, reprezentand cifra magica. Acesta are de-a face cu aspecte ezoterice si academice de magie. Persoanele dominate de acest numar sunt invaluite in mister, concentrandu-se ca intreaga lor viata sa fie asa cum si-o planuiesc.

Au reguli stricte pe care nu le incalca niciodata si se las dominate de increderea in propria persoana. Fiind guvernat de Saturn, numarul divin 7 poate reprezenta vise practice. Ai posibilitatea sa iti folosesti propriile vibratii in beneficiul tau, sa iti intelegi viata si sa apreciezi fericirea spirituala.

Numarul divin 8


Numerologie: Numarul divin 8

Persoanele care au numarul divin 8 se caracterizeaza prin putere, succes, bogatie, perseverenta. Numarul 8 reprezinta continuare, repetitie, un ciclu interminabil. Astfel de elemente sunt observate la persoanele in care succesul este prezent doar datorita increderii in propria persoana si a staruintei.

Cei care sunt dominati de numarul divin 8 sunt persoane obsedate de munca, implicate in chestiuni de afaceri si dornice sa se imbogateasca. Pentru ei luxul si confortul reprezinta totul, asa ca vor face tot posibilul si vor munci cat de mult pot pentru a avea parte de o astfel de viata. Ei sunt precum un bulgare de zapada: rostogolindu-se, bulgarul devine din ce in ce mai mare, mai puternic, mai rezistent.

Numarul divin 9


Numerologie: Numarul divin 9
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc