Setari Cookie-uri

Numerologie greceasca: Ce zeita iti protejeaza destinul?

Numerologia greceasca este un alt tip de stiinta deoarece face referire la zeita care iti protejeaza destinul, iti influenteaza viata si iti arata calea in viata.

Numarul Destinului 2 – Hestia este zeita care iti protejeaza Destinul


Numarul destinului: Zeita Hestia iti protejeaza destinul

Hestia, zeita care iti protejeaza destinul, este sora lui Zeus si a fost desemnata de acesta sa protejeze caminul si sa aiba grija de familie. Influenta zeitei Hestia se observa foarte bine asupra ta deoarece esti o persoana familista, careia ii place sa se dezvolte in interiorul propriului camin. Destinul tau se axeaza pe rolurile de mediator si pacificator.

Modestia ruleaza adanc in firea ta, fiind o persoana sincera, prietenoasa si foarte sensibila. Ai foarte multe idei originale pe care trebuie sa le valorifici pentru a te descurca in viata.

Esti sensibila la sentimentele altora si ai face orice pentru a iti ajuta prietenii si cunostintele. De cele mai multe ori esti foarte atenta la detalii si foarte rar treci cu vederea anumite lucruri care te ranesc. Fire prietenoasa, esti placuta de toata lumea.

Atributele tale negative sunt sensibilitatea excesiva si insecuritatea. De cele mai multe ori esti foarte timida si nesigura, persoanele din jurul tau reusind sa te raneasca destul de usor.

Numarul Destinului 3 – Selene este zeita care iti protejeaza Destinul


Numarul destinului: Zeita Selene iti protejeaza destinul

Selene, zeita care iti protejeaza destinul, este cunoscuta precum zeita lunii. In trecut oamenii i se inchinau in special in perioadele in care era luna noua si luna plina. Zeita Selene era considerata muza inspiratiei, fiind totodata maestra in arta vicleniei.

Esti o persoana cu o imaginatie foarte bogata, care are un viitor stralucit in arta. Este posibil sa ai ascunse in tine talentele creative in domeniul artelor, pe care ar trebui sa le descoperi si sa le exploatezi la maxim. Esti o persoana optimista, care pare tot mai entuziasmata de viata si iubire. Prietenoasa, sincera si sociabila, rolul tau in viata este de a inspira si a motiva, de a face oamenii din jurul tau optimisti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc