Setari Cookie-uri

Numerologie greceasca: Ce zeita iti protejeaza destinul?

Numerologia greceasca este un alt tip de stiinta deoarece face referire la zeita care iti protejeaza destinul, iti influenteaza viata si iti arata calea in viata.

Numarul Destinului 9 – Afrodita este zeita care iti protejeaza Destinul


Numarul destinului: Zeita Afrodita iti protejeaza destinul

Afrodita, zeita care iti protejeaza destinul, este considerata zeita frumusetii si a iubirii, cea pentru care aspectul fizic este cel mai important. Afrodita mai este vazuta si precum un simbol al pacii si al binelui.

Esti o persoana careia ii place sa ii ajute pe cei din jurul sau. Lucrezi bine cu oamenii si ai potentialul de a ii inspira pe cei din jurul tau. Ar fi bine sa fii constienta de capacitatile tale, sa iti descoperi talentele astfel incat sa le poti utilize la momentul potrivit. Ambitiile tale personale sunt susceptibile de a fi mentinute intr-o perspectiva destul de pozitiva deoarece iti place sa privesti problemele din toate unghiurile posibile.

Atributele tale negative sunt stilul egoist si egocentric care te caracterizeaza. Incearca sa gandesti nu doar din perspectiva ta si sa incerci sa comunici si cu alti oameni, sa te intereseze nevoile lor.

Sursa foto front: sxc.hu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc