Setari Cookie-uri

Numerologie greceasca: Ce zeita iti protejeaza destinul?

Numerologia greceasca este un alt tip de stiinta deoarece face referire la zeita care iti protejeaza destinul, iti influenteaza viata si iti arata calea in viata.

Atributele tale negative sunt insecuritatea si imaturitatea. Atitudinea ta agitata si nerabdatoare nu iti va fi de mare ajutor, facandu-te sa pierzi destul de multe proiecte financiare. Ai tendinta de a reactiona destul de puternic daca libertatea ta de exprimare este afectata sau restrictionata. Esti intr-o stare continua de nelamurire prin schimbarea constanta a intereselor.

Numarul Destinului 6 – Demetra este zeita care iti protejeaza Destinul


Numarul destinului: Zeita Demetra iti protejeaza destinul

Demetra, zeita care iti protejeaza destinul, este considerata zeita agriculturii, a avutiei, fiind cunoscuta pentru fertilitatea pamantului si recoltele bogate pe care le aducea grecilor.

Zeita Demetra este cea care a implementat in sufletul tau un sentiment de responsabilitate, de dragoste si echilibru. Esti o fire constiincioasa, sensibila, care stie cum sa rezolve si sa echilibreze orice fel de situatie complicata.

Iti place foarte mult sa oferi ajutor si confort celor care au nevoie, de aceea ai o inclinatie naturala pentru a lucra alaturi de tineri si copii. Desi este posibil sa ai o latura creativa si artistica bine ascunsa, sunt sanse sa te dedici muncii care are la baza binele comunitatii. Prietenoasa, iubitoare si sensibila, esti o fire foarte generoasa, onesta, care este foarte atasata de familie.

Atributele tale negative sunt tendinta de a fi prea exigenta cu propria persoana si sensibilitatea excesiva. Obisnuiesti sa te sacrifici pentru cei din jurul tau si ai dificultati in exprimarea individualitatii tale din cauza faptului ca te implici trup si suflet intr-o problema.

Numarul Destinului 7 – Persefona este zeita care iti protejeaza Destinul


Persefona, zeita care iti protejeaza destinul, este fiica lui Zeus si a zeitei Demetra. Persefona este considerata zeita care simbolizeaza renasterea naturii, sufletul si inocenta.

Gandire, analiza, aflarea adevarului si cautarea destinului sunt toate caracteristile tale. Esti capabila sa analizezi chiar si cel mai mic amanunt, pe care nu foarte multa lume il observa. Tu esti tipul de persoana care se implica in totalitate in anumite proiecte, care stie ce isi doreste de la viata si nu ii este teama sa lupte pentru dorintele sale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc