Setari Cookie-uri

Numerologie greceasca: Ce zeita iti protejeaza destinul?

Numerologia greceasca este un alt tip de stiinta deoarece face referire la zeita care iti protejeaza destinul, iti influenteaza viata si iti arata calea in viata.

Esti o perfectionista in viata si utilizezi de obicei o abordare destul de rationala in toate aspectele vietii. Persefona este zeita care te va ajuta sa faci distinctia dintre bine si rau, sa vezi adevarul si sa te eliberezi de unele legaturi dureroase din viata ta.

Numarul destinului: Zeita Persefona iti protejeaza destinul

Atributele tale negative se refera la gradul limitat de incredere pe care o poti avea in oameni. Ai tendinta de a te transforma intr-o fire introvertita, careia ii este teama de schimbari. Iti place sa lucrezi singura, sa nu fii intrerupta si nici controlata.

Numarul Destinului 8 – Hebe este zeita care iti protejeaza Destinul


Numarul destinului: Zeita Hebe iti protejeaza destinul

Hebe, zeita care iti protejeaza destinul, este fiica lui Zeus si a zeitei Hera. Aceasta este cunoscuta pentru optimismul sau, pentru increderea pe care o avea in oameni si pentru buna dispozitie.

Esti o persoana cu capacitati remarcabile de organizare, care stie sa se descurce chiar si in cele mai dificile situatii. Iti place sa analizezi fiecare situatie inainte de a lua o decizie finala si ai o judecata buna atunci cand vine vorba despre bani. O mare parte din succesul tau se poate datora capacitatii tale de a intelege caracterul altor persoane.

Fire ambitioasa, cu obiective clare, ai un plan stabilit in viata, niste reguli de la care nu te abati niciodata. Iti place sa finantezi si sa coordonezi proiecte dificile, care iti pun la contributie imaginatia.

Atributele tale negative sunt incapatanarea si rigiditatea. Exista posibilitatea ca uneori ambitia sa fie cea care reuseste sa iti distruga relatiile cu cei din jurul tau. Un alt aspect negativ consta in faptul ca esti o persoana materialista, dornica de statut si putere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc