Setari Cookie-uri

Numerologie greceasca: Ce zeita iti protejeaza destinul?

Numerologia greceasca este un alt tip de stiinta deoarece face referire la zeita care iti protejeaza destinul, iti influenteaza viata si iti arata calea in viata.

Atributele tale negative sunt superficialitatea si siretenia. Ai tendinta de a rani persoanele cu care intri in contact prin cuvintele mult prea sincere pe care le folosesti. Stilul tau lejer si detasat de a purta o conversatie iti dau de gol intentiile.

Numarul Destinului 4 – Artemis este zeita care iti protejeaza Destinul


Numarul destinului: Zeita Artemis iti protejeaza destinul

Artemis, zeita care iti protejeaza destinul, este fiica lui Zeus. Artemis este considerata zeita care simbolizeaza putere, forta, rezistenta si maturitate. Artemis este cunoscuta precum zeita vanatorii si a fertilitatii si protectoarea mediului.

Cu Artemis prezenta in destinul tau, esti o persoana sincera, intotdeauna dispusa sa lucreze ore intregi la diferite proiecte pentru a impresiona. Iti place sa iti depasesti limitele, sa duci o lupta continua de autodepasire si sa te bucuri de succes. Experta in detalii, poti avea talente artistice ascunse in domenii cum ar fi aranjamente florale, horticultura, dar si in constructii sau medicina.

Atributele tale negative sunt stilul dominant si autoritar. Obligatiile cu care te confrunti te pot determina sa dai nastere la sentimente de frustrare si de limitare sau restrictive. Pot exista momente in care vei avea o atitudine negativa in viata, care te va transforma intr-o persoana rigida, dogmatica si incapatanata.

Numarul Destinului 5 – Atena este zeita care iti protejeaza Destinul


Numarul destinului: Zeita Atena iti protejeaza destinul

Atena, zeita care iti protejeaza destinul, este fiica lui Zeus si a lui Metis. Aceasta este vazuta precum zeita intelepciunii, a optimismului si a ratiunii feminine. Esti o persoana multitalentata si versatila, care se acomodeaza foarte repede intr-un mediu nou.

Cel de-al saselea simt al tau consta in citirea oamenilor, acest lucru reprezentand un avantaj destul de mare in societate. Stii cum sa te apropii de anumite persoane si cum sa intretii o conversatie. Popularitatea ta te poate conduce catre o forma de divertisment precum teatru sau actorie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc