Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul mayas

Descopera care este semnul tau in horoscopul mayas si care sunt caracteristicile zodiei tale.

Descopera care este semnul tau in horoscopul mayas si care sunt caracteristicile zodiei tale.

Mayasii foloseau trei calendare (Calendarul Numaratorii Lungi, Tzolkin si Haab), insa cel care a ramas in timp a fost Calendarul Haab deoarece este asemanator cu calendarul din zilele noastre.

Ch’en – 2 ianuarie – 21 ianuarie


Ch'en in Horoscopul Mayas

Semnificatii: Furtuna neagra, Cer negru, Luna, Vest

Cei nascuti sub semnul Ch’en sunt atrasi de noapte si de intuneric. Timpul intre apusul soarelui si prima raza a soarelui este cel in care reusesc sa isi incarce bateriile. Nativii Ch’en au o afinitate naturala pentru energia provenita de la Luna. Acestia sunt firi sincere si deschise, care au numerosi prieteni.

Yax: 22 ianuarie – 10 februarie



Semnificatii: furtuna verde, Venus, Doua flori, Sud

Cei nascuti sub semnul Yax sunt guvernati de planeta Venus. Acestia sunt firi blande si iubitoare, foarte sensibile, care stiu sa vada doar partea plina a paharului. Pacificisti si sensibili, analizeaza fiecare detaliu inainte de a lua o decizie importanta. Le place sa isi traiasca viata si foarte rar ajung sa se streseze.


Sak: 11 februarie – 2 martie


Sak in Horoscopul Mayas


Semnificatii: furtuna alba, broasca, trei flori, nord

Cei nascuti sub semnul Sak au o afinitate pentru lumina. Pentru ei dimineata incepe foarte devreme. Primele ore ale zilei sunt cele in care reusesc sa ia cele mai bune decizii pentru ca in acel moment se simt cel mai bine. Simbolul lor este reprezentat de broasca deoarece se adapteaza foarte repede in orice situatie si sunt destul de confortabile in privinta schimbarilor din viata lor.

Keh: 3 martie – 22 martie



Semnificatii: furtuna alba, copaci, caprioara, Est

Cei nascuti sub semnul Keh au o afinitate pentru natura si echilibrul natural. Prin exemplul lor pot ajuta la restabilirea ordinii naturale a planetei. Au o energie foarte puternica, asemanatoare focului, iar rosu este culoarea lor norocoasa. Meditatia in aer liber ii va ajuta sa isi dezvolte forta interioara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc