Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul mayas

Descopera care este semnul tau in horoscopul mayas si care sunt caracteristicile zodiei tale.

Mak: 23 martie – 11 aprilie


Mak in Horoscopul Mayas


Semnificatii: acoperire, Zeul numarului 3

Cei nascuti sub semnul Mak sunt persoane acoperite de mister. Le place sa se dezvolte intr-o lume a lor, in care singuratatea ii va ajuta sa poata lua deciziile importante. Cuvintele care ii descriu cel mai bine sunt secrete si liniste. Numarul care le guverneaza zodia este 3, cunoscut pentru echilibru, loialitate si forta interioara.

K’ank’in: 12 aprilie – 1 mai



Semnificatii: Pamant, caine, galben, Soare Galben

Cei nascuti sub semnul K’ank’in sunt persoane de pamant si soare. Au o afinitate atat pentru planeta, cat si pentru energia soarelui. Le place caldura, distractia si aventura. Uneori simt ca au nevoia de liniste, asa ca se izoleaza de restul lumii pentru a isi gasi pacea sufleteasca. Animalul reprezentativ este cainele, acesta simbolizand loialitate si putere interioara.

Muwan: 2 mai – 21 mai


Muwan in Horoscopul Mayas


Semnificatii: Bufnita, Zeul Ploii si al Norilor, Foc

Cei nascuti sub semnul Muwan au o afinitate pentru foc si apa. Se simt atrasi de aceste elemente, in special de furtuna, atunci cand focul si apa sunt prezente sub semnele de ploaie si fulgere. Acestia isi iau energia in timpul furtunilor. Animalul lor reprezentativ este bufnita, aceasta simbolizand capacitatea de vizibilitate. Cei din Muwan sunt considerati vizionarii zodiacului, detectand adevarul din jurul lor.

Pax: 22 mai – 10 iunie


Semnificatii: puma, aburi, sageata, toba

Cei nascuti sub semnul Pax au ca animal reprezentativ puma. Puma a fost un element important pentru cultura mayasilor, aceasta reprezentand conducere, putere, lider. Persoanele din Pax sunt firi directe, stabile si echilibrate. Elementul lor este aburul, un amestec intre pamant, apa si foc. Combina aceste trei elemente in viata ta pentru a iti aduce stabilitate sufleteasca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc