Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul mayas

Descopera care este semnul tau in horoscopul mayas si care sunt caracteristicile zodiei tale.

Wo: 15 august – 3 septembrie



Semnificatii: Cer negru, puma neagra, furtuna neagra, broasca

Cei nascuti sub semnul Wo sunt asemanatori celor nascuti sub semnul Che’n Sak. Acestia pot obtine foarte multa intelepciune in timpul noptii, meditatia desfasurata in perioada apus – rasarit ajutandu-i sa isi gaseasca drumul in viata. Animalul reprezentativ al persoanelor din Wo este broasca.

Sip: 4 septembrie – 23 septembrie


Sip in Horoscopul Mayas


Semnificatii: cer rosu, furtuna rosie, caprioara, cerb

Cei nascuti sub semnul Sip au o puternica afinitate pentru elementele de foc si de aer. Animalul lor reprezentativ este cerbul, acesta fiind considerat de mayasi un simbol de har. Persoanele din Sip au o puternica legatura cu padurea. Culoarea care ii reprezinta este rosu.

Sotz: 24 septembrie – 13 octombrie



Semnificatii: peste, inceputul iernii, liliac

Cei nascuti sub semnul Sotz au doua animale reprezentative: liliac si peste. Unul are capacitatea de a circula liber prin aer, in timp ce celalalt este dependent de apa. Aerul si apa sunt elementele care ii reprezinta. Liliecii sunt creaturi sensibile, avand ca puncte forte intuitia si abilitatea de a vedea dincolo de iluzie si probleme. Pestele reprezinta subconstientul si adancimea.

Sek: 14 octombrie – 2 noiembrie


Sek in Horoscopul Mayas


Semnificatii: Cer si Pamant

Cei nascuti sub semnul Sek sunt asociati cu doua elemente: pamant si cer (vant si aer). Aerul este elementul de care sunt legate energiile sufletesti, in timp ce pamantul este elementul practic. Intre acestea doua, persoanele din Sek au darul de a examina orice situatie si de a descoperi cea mai eficienta solutie.

Xul: 3 noiembrie – 22 noiembrie

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc