Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul mayas

Descopera care este semnul tau in horoscopul mayas si care sunt caracteristicile zodiei tale.

Semnificatii: caine, pasari de zi, Zeul Caine

Cei nascuti sub semnul Xul sunt persoane asociate cu cainele. Cainele a fost un animal extrem de important in cultura mayasilor, fiind considerat cel care ghida si indruma oamenii in viata de apoi. Nativii din Xul sunt firi loiale, puternice si dedicate relatiilor cu cei din jurul lor.

Yaxk’in: 23 noiembrie – 12 decembrie


Yaxk'in in Horoscopul Mayas

Semnificatii: Noul Soare, Zeul Soarelui, nori rosii, verde

Cei nascuti sub semnul Yaxk’in au o puternica legatura cu soarele, dar si cu Zeul Ah Kin. Zeul Soarelui este cel care oferea protectie oamenilor, ferindu-i de intuneric, seceta si boli. Persoanele din Yaxk’in au o afinitate pentru vindecarea celor din jurul lor cu ajutorul cuvintelor. Stiu sa asculte si ofera cele mai bune sfaturi. Vorbele lor sunt precum calmante pentru cei raniti.

Mol: 13 decembrie – 1 ianuarie



Semnificatii: apa, nori adunati, puma

Cei nascuti sub semnul Mol sunt asociati cu apa. Starea lor este asociata cu vremea de afara, fiind usor influentati de razele soarelui. Animalul lor reprezentativ este puma, acesta fiind considerat un animal al puterii, un adevarat lider al puterii.

Sursa foto front si main: Northfoto.com


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc