Astrologie: Horoscopul mayas

Astrologie: Horoscopul mayas
Kudika
21 Februarie 2012

Descopera care este semnul tau in horoscopul mayas si care sunt caracteristicile zodiei tale.

Kayab: 11 iunie – 30 iunie

Kayab in Horoscopul Mayas

Semnificatii: broasca testoasa, Zeita Lunii, un singur Zeu

Cei nascuti sub semnul Kayab au o afinitate naturala pentru luna. Acestia isi gasesc alinarea cu ajutorul linistii si al singuratatii. Animalul care ii reprezinta este broasca testoasa, aceasta fiind considerata un simbol al intelepciunii.

Kumk’u: 1 iulie – 20 iulie

Semnificatii: grau, crocodil, Zei

Cei nascuti sub semnul Kumk’u au un caracter dualist. Animalul reprezentativ este crocodilul, acesta avand darul supravietuirii, al timpului si al rabdarii. Crocodilii sunt printre putinele specii de reptile care au reusit sa supravietuiasca in timp. Persoanele din Kumk’u au nevoie de stabilitate si urasc schimbarea deoarece ajunge sa ii afecteze emotional.

Wayeb: 21 iulie – 25 iulie

Wayeb in Horoscopul Mayas

Semnificatii: Zeul Pamantului, fantasme, 5 zile ghinioniste

Semnul Wayeb reprezinta o anomalie a horoscopului mayas deoarece aceasta zodie are doar 5 zile, in timp ce celelalte au o durata de 20 de zile. Cei nascuti sub semnul Wayeb sunt persoane care au o puternica legatura cu alte lumi, alte taramuri. Ei au o legatura spirituala stransa cu persoanele din jurul lor si reusesc sa castige increderea tuturor celor cu care intra in contact.

Pop: 26 iulie – 14 august

Semnificatii: puma, sef, lider, pamant moale

Cei nascuti sub semnul Pop sunt persoane puternice, care lupta pentru a evolua. Au o afinitate pentru pamant si meditatiile le va spori norocul in viata. Isi stiu calea in viata si fac orice pentru a se autodepasi. Animalul reprezentativ este puma, acesta fiind simbolul puterii si al fortei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri