Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, este necesar ca mai intai sa il cuceresti.

Invata sa il cuceresti. Trebuie sa fii constienta ca de modul in care il sedunci ajunge sa depinda viitoarea voastra relatie. Astrele vin in ajutorul tau cu sfaturi si idei. Descopera-i personalitatea, cucereste-l si tine-l doar pentru tine.

Berbec

Barbatul din Berbec este o persoana sigura pe ea, carismatica si plina de energie. El este de parere ca indiferent de ceea ce face, este intr-o calatorie prin viata, o aventura pe care o traieste la maxim. Multe femei sunt cele care cad in mrejele Berbecului, incepand sa se indragosteasca de personalitatea lui unica.

Daca vrei sa il cuceresti, incearca sa pari indiferenta. Cel mai bun mod de a atrage privirile unui Berbec este de a nu ii arata ca te intereseaza. Ii plac jocurile, sa urmareasca si sa fie provocat. Fa-l sa creada ca tu esti cel mai bun "premiu" pe care il poate castiga.

Citește și:

Taur

Barbatul Taur este un romantic incurabil, un macho adevarat, caruia ii place la nebunie sa fie in centrul atentiei. In adolescenta si tinerete vrea cu disperare sa aiba parte de cat mai multa aventura si distractie, insa odata cu trecerea timpului, isi schimba parerea, preferand mai degraba o relatie serioasa, de lunga durata, alaturi de o femeie care sa il inteleaga.

Pentru Taur aspectul fizic conteaza foarte mult: ofera-i ceea ce vrea sa vada, fii tot timpul aranjata, eleganta si sofisticata. In preajma lui trebuie sa fii modesta, echilibrata, prietenoasa si sa dai dovada de inteligenta.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc