Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, este necesar ca mai intai sa il cuceresti.


Sagetator

Barbatul Sagetator este un aventurier, un independent, un cautator al libertatii. Intotdeauna in miscare, foarte rar ajunge sa tina cu adevarat la o femeie. Ii plac relatiile scurte deoarece ii este teama sa nu se instaleze rutina in viata lui si sa nu isi piarda independenta.

Daca vrei sa ii atragi atentia, incearca sa fii pe placul lui, adica o femeie dornica de distractie, care uraste responsabilitatile si relatiile plictisitoare. Arata-i ca iti plac flirturile, aventurile si relatiile scurte. Daca reusesti sa il cuceresti, aminteste-ti sa ii oferi spatiul de care are nevoie. El trebuie sa se simta liber tot timpul, asa ca incearca sa nu il sufoci si sa nu devii dependenta de el.

Capricorn

Capricornul este unul dintre cele mai dificile semne ale zodiacului european. Intotdeauna sincer si direct, cu o pofta de viata imensa, barbatul Capricorn stie ce isi doreste de la propria persoana si isi cunoaste scopul in viata. El nu renunta niciodata la ascensiunea lui, indiferent de cat de greu este drumul sau de persoanele pe care trebuie sa le lase in urma.

Daca vrei sa il cuceresti, trebuie sa dai dovada de maturitate si respect. Ii plac femeile care stiu ce vor de la viata, independente si dornice de munca. El trebuie sa se simta ca este la acelasi nivel cu femeia, sa lupte amandoi pentru a avea o viata fericita la maturitate, in care banii nu mai reprezinta o problema. Demonstreaza-i ca se poate baza pe tine si ca tu esti cea care ii poate oferi confortul mult dorit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc