Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, este necesar ca mai intai sa il cuceresti.

Gemeni

Barbatul Gemeni adora sa flirteze si sa "alerge" dupa femei. Complimentele sunt cartea lui de vizita, iar privirile lungi cu care analizeaza o femeie ii dau de gol dorinta sexuala. Daca ajungi sa razi la glumele lui, afla ca te indrepti cu pasi repezi catre o mica aventura cu un barbat din Gemeni.
Sociabil din fire, Geamanul iti poate deveni in doar cateva minute in adevarat confident, in fata caruia ajungi sa spui chiar si cele mai ascunse secrete. Ii place sa faca pe importantul, sa fie abordat de femei si invidiat de barbati. Adora cand i se fac ochi dulci si asteapta de fiecare data ca femeia sa fie cea care face prima miscare.

Rac

Barbatul Rac este un romantic incurabil si un familist convins. Acesta continua sa fie sedus de mancarea pregatita in casa, de o prajitura de calitate sau de limonada preparata chiar de tine. Ii place sa asocieze efortul si timpul femeii petrecut in bucatarie cu mama sa (nu te speria, acesta este un lucru bun) si cu feminitatea.

Citește și:

Ii place sa fie bagat in seama, sa fie intrebat cum se simte si sa fie tot timpul in alerta atunci cand vine vorba de dragoste. Uraste rutina si daca vrei sa il cuceresti trebuie sa vii de fiecare data cu ceva nou. Ca sa ajungi la inima acestui romantic incurabil, trebuie sa ii demonstrezi ca ii respecti viata, familia si trecutul.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc