Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, este necesar ca mai intai sa il cuceresti.

Balanta

Barbatul Balanta este o persoana fascinanta. Dificil la prima vedere, el pare precum un puzzle gata sa fie rezolvat. Ceea ce nu multe femei stiu este ca ele trebuie sa priveasca dincolo de aparente. Chiar daca pare ciudat si greu de cucerit, Balanta este o zodie foarte simpla, care doar asteapta sa fie descifrata.

Modul prin care poti ajunge la inima lui este conversatia: incearca sa il intelegi, sa il cunosti, sa ii afli misterele personalitatii si care sunt lucrurile care il fac unic. Barbatul Balanta este o persoana careia ii place sa vorbeasca despre ea, sa isi povesteasca viata si sa isi impartaseasca secretele. Inainte de a il aborda, aminteste-ti ca il poti cuceri, intrandu-i in minte si in suflet si afland ce gandeste cu adevarat.

Scorpion

Scorpionul este cel mai puternic semn din zodiacul european si unul dintre cele mai pasionale si sexuale semne ale horoscopului. Pentru el femeia este precum o adevarata zeita, pe care trebuie sa o rasfete, sa o satisfaca si sa ii ofere tot ce are nevoie pentru a fi fericita. Ii place sa se considere un Don Juan, un iubitor si un amant al femeilor. De aceea nu reuseste sa stea prea mult timp intr-o relatie, fiind de parere ca rolul sau in viata este de a multumi femeile.
Daca vrei sa il cuceresti, incearca sa pari indiferenta. Ii place jocul si adora cand o femeie nu este interesata de el. Este precum o provocare careia ii este imposibil sa reziste. El va face primul pas si, cu cat vei arata ca nu iti pasa persoana sa, cu atat el te va "vana" mai mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc