Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, este necesar ca mai intai sa il cuceresti.

Varsator

Barbatul Varsator este o fire distractiva, amuzanta, sincera si foarte prietenoasa. Desi pare un tip indiferent si insensibil, daca ajungi sa il cunosti mai bine descoperi un barbat matur, direct, care stie ce vrea de la viata.

Partenera potrivita pentru el este o femeie optimista, vesela, plina de viata si intotdeauna zambitoare. Ea trebuie sa ii accepte independenta si sa fie de acord cu libertatea lui. Varsatorul adora sa fie liber, sa stie ca nu este tinut din frau si sa poata faca tot ceea ce isi doreste.

Pesti

Barbatul Pesti este un tip sensibil, emotional, destul de romantic. Uneori visator, alteori excentric, intotdeauna reuseste sa te ia prin surprindere deoarece are o personalitate ciudata, care se schimba destul de des.

Daca vrei sa il cuceresti, trebuie sa ii demonstrezi ca tu esti femeia potrivita pentru el: barbatul Pesti este in cautarea perechii, a sufletului pereche care sa il completeze si sa il faca fericit. Are nevoie de un semn, de o conexiune pe care sa o simta atunci cand este in preajma ta. Uneori poate fi destul de indiferent si imatur, preferand sa astepte ca lucrurile sa se intample de la sine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc