Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, este necesar ca mai intai sa il cuceresti.

Leu

Daca ti s-au aprins calcaile dupa un barbat Leu, va trebui sa lupti destul de mult pentru a ii atrage atentia. Acesta este o fire complicata, care adora jocurile si provocarea. Ii place sa fie in centrul atentiei, sa dea sfaturi, sa fie ascultat si sa i se spuna ca are dreptate de fiecare data. Leul are nevoie de o femeie care este priceputa in toate: serioasa in relatii, doamna in societate si o amanta perfecta in dormitor.

Chiar daca parte un aventurier, in realitate este adeptul relatiilor de lunga durata. Vrea sa stie ca are incredere in femeia de langa el, insa in acelasi timp are nevoie de libertate si independenta. Daca vrei sa il cuceresti este suficient sa ii arati ca esti interesata de persoana lui, sa razi la glumele sale, sa il asculti si sa ii demonstrezi ca ti se pare o persoana inteligenta.

Fecioara

Barbatul Fecioara este un perfectionist, care duce o lupta interioara cu propria persoana, incercand de fiecare data sa se autodepaseasca. Punctualitatea si creativitatea sunt caracteristicile unei Fecioara. De cele mai multe ori este o persoana fidela, insa este nevoie de multa munca pentru a isi gasi linistea in relatii astfel incat sa nu insele.

Citește și:

Barbatul Fecioara se simte atras de femeile independente, care stiu ce isi doresc de la viata. Ii place ca femeia sa fie ce care preia initiativa si ii demonstreaza ca este interesata de el. In momentul in care intri in discutie cu el, incearca sa stai departe de viata lui privata. Nu aborda teme personale deoarece le va considera precum o insulta, o invadare a intimitatii sale si vei pierde sansa de a il cuceri.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc