Unele lucruri chiar nu le poti evita. Zodia si felul in care se aliniaza planetele iti influenteaza, vrand nevrand, felul in care percepi lumea si masura in care o lasi sa te marcheze. Important este sa privesti pozitiv: poate karma va fi mai puternica decat zodia. Pentru a nu ma departa de subiect, voi incepe sa iti povestesc despre profilul emotional al fiecarei zodii. Spune-mi: cat de mult te regasesti?

Igiena si ingrijirea INTIMA: produse naturale

Sursa foto: Shutterstock.com

Berbec

Berbecul este, din fire, o persoana foarte generoasa pe plan sentimental. Iubeste cu pasiune si ofera totul, dar asteapta aceeasi dedicatie de la persoana care ii primeste atentia. Pe de alta parte, berbecii se indragostesc intotdeauna de cineva inaccesibil, iar cand este depasita limita platonica a iubirii, le place sa preia initiativa.

Taur

Taurii sunt ceva mai calculati pe plan sentimental. Nu se arunca cu capul inainte in relatii: ei analizeaza si se indragostesc treptat. Au intotdeauna nevoie de tandrete, maturitate si stabilitate din partea partenerului. Le place ca spatiul intim sa fie personalizat, iar partenerul va trebui sa dea dovada de senzualitate si inventivitate. Sarutul taurului va fi lung, pasional, apasat, provocator.

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 31 martie-6 aprilie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: