Setari Cookie-uri

Horoscop: Profilul sentimental pentru zodia ta

Chiar daca nu esti tipul de persoana care crede in zodiac si isi modeleaza viata in functie de acesta, cu siguranta te vei regasi, macar partial, in descrierile noastre.

Varsator

Varsatoarele sunt, din fire, duale – atitudine mai puternica decat la Gemeni. O fata este puternica si dinamica, fata de care se indragostesc ceilalti, iar cealalta fire este inchisa, emotiva, sensibila. Tocmai de aceea, nativii acestei zodii cauta in orice relatie stabilitate, incredere, longetivitate, respect. Saruturile sunt pasionale si umede si, de obicei, cu ochii deschisi, pentru a permite dominarea partenerului si surprinderea fiecarui detaliu.

Pesti

Romantism, iubire si pasiune: acestia sunt termenii ce definesc latura sentimentala a Pestilor. Au insa un defect: „uita” sa isi exprime dorintele sau emotiile, partenerul de viata trebuind sa citeasca in stele ce se intampla in sufletul acestor nativi. Pestilor le place sa ofere totul in dragoste, iar in privat vor fi pasionali, senzuali, poate chiar putin salbatici.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc