Setari Cookie-uri

Horoscop: Profilul sentimental pentru zodia ta

Chiar daca nu esti tipul de persoana care crede in zodiac si isi modeleaza viata in functie de acesta, cu siguranta te vei regasi, macar partial, in descrierile noastre.

Fecioara

Vesnic indragostita, Fecioara vede posibilitatea de a fi gasit sufletul pereche in orice persoana care ii acorda destula atentie. Totusi, sunt firi destul de independete, care ofera respect, loialitate si intelegere si asteapta reciprocitate din partea celui iubit. Fecioara va saruta tandru, subtil, grijului, delicat.

Balanta

Balantele se indragostesc foarte des de ideea de iubire si vad in partenerul lor numai calitatile acestuia (mai ales la inceputul relatiei). Nativii acestei zodii sunt condamnati continuu la compromisuri marunte pentru a-si atinge fericirea. In intimitate, sunt inventivi si indrazneti, desi la inceput pot parea timizi.

Scorpion

Scorpionii nu sunt recunoscuti pentru puterea de a face compromisuri sau pentru stabilitate: daca ei se dedica unei relatii si nu primesc ceea ce vor, au tendinta de a cauta in alte parti, la alti parteneri. In intimitate, in schimb, vor da oricand impresia de experti. Pasionali si fara inhibitii, nativii Scorpion pot implini orice fantezie. Ezita sa isi sarute partenerul in public, dar atunci cand o face, ies scantei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc