Setari Cookie-uri

Horoscop: Profilul sentimental pentru zodia ta

Chiar daca nu esti tipul de persoana care crede in zodiac si isi modeleaza viata in functie de acesta, cu siguranta te vei regasi, macar partial, in descrierile noastre.

Gemeni

Pentru Gemeni, jocurile mintii sunt cele mai puternice afrodisiac. Le place aventura si distractia, iar partenerul trebuie sa fie capabil sa tina pasul cu nativii acestei zodii, indiferent ca este vorba despre o discutie aprinsa, despre o seara in oras sau despre o partida de sex. Sarutul Gemenilor este rezumatul firii sale energice: pupici scurti, acompaniati de chicoteli, iar dominatia va trebui sa vina din partea celuilalt.

Rac

Racul este un nativ foarte pasional si iubitor. Cu fiecare relatie, nu face decat sa isi caute sufletul pereche. Racii sunt dependenti de atentie si de prezenta celuilalt. Acesti nativi sunt dintre cei mai romantici si mai lipiciosi. Uneori sunt exagerat de sensibili, sentimentele lor evoluand foarte repede si fiind foarte profunde. Un Rac va saruta plin de pasiune si senzualitate.

Leu

Citește și:

Leul iubeste patimas si se dedica in totalitate partenerului lui, dar asteapta mult mai multa atentie decat ofera. Pe de alta parte, Leul este foarte dominator si posesiv: daca nu arata asta, inseamna ca se abtine foarte bine. Ii place atentia: si a partenerului si a celor neimplicati. Iubirile celei nascute in zodia Leului vor fi mereu cu fluturasi in stomac si cu emotii la revederea celui iubit. Adora sa domine in relatiile intime si sa fie intotdeauna surprinzatoare.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc