Setari Cookie-uri

Horoscop: Profilul sentimental pentru zodia ta

Chiar daca nu esti tipul de persoana care crede in zodiac si isi modeleaza viata in functie de acesta, cu siguranta te vei regasi, macar partial, in descrierile noastre.

Sagetator

Sagetatoarele iubesc mai mult viata insasi decat pot iubi o singura persoana. Firi spontane si energice, nu suporta sa simta presiuni dinspre partener si se indragostesc de oricine le poate starni curiozitatea. Sarutul Sagetatorului este jucaus, spontan, plin de energie si poate intrerupe, uneori, momentele de pasiune pentru a sopti nimicuri stupide sau obraznice in urechea partenerului.

Capricorn

Capricornii sunt, de cele mai multe ori, fiinte imature sentimental, pentru a compensa responsabilitatea si stabilitatea de care dau dovada pe orice alt plan. Le plac relatiile de lunga durata si se despart greu de fostele iubiri. Uneori au tendinta sa devina posesivi sau gelosi, dar totul este recuperabil. Scopul Capricornului este armonia, iar saruturile calme, lungi, relaxate sunt un exercitiu pentru gasirea echilibrului cu partenerul sau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc