Setari Cookie-uri

Cine isi intalneste sufletul pereche in 2013?

Rabdare, dragile Mosului, rabdare!

Daca vrei sa strici surpriza pe care ti-au pregatit-o astrele cunoscand totul dinainte, continua sa citesti! Sufletul pereche te asteapta dupa colt! Lipseste doar sa mai vezi si care colt! Atentie, trebuie sa iti interpretezi horoscopul in functie de statutul actual.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Berbec (21.03-20.04)

Sfatul pentru anul 2013: Fii la fel de pasionala ca pana acum!

Vei lega noi prietenii sau relatii sau le vei fortifica pe cele deja existente. Ai incredere in instinctele tale si in capacitatea de a-ti fermeca partenerul. Poate nu el este cel ales, dar veti avea cu siguranta o relatie lunga si frumoasa.

Daca totusi sortii va fac sa va despartiti, va veti impaca, mai devreme sau mai tarziu, pentru ca legatura dintre voi este una puternica, greu de desfacut.

Culoarea norocoasa: violet.

Taur (21.04-21.05)

Citește și:

Sfatul pentru anul 2013: Bucura-te!

Bucura-te de orice iti ofera anul acesta! Astrele iti promit lucruri bune si frumoase. Pretuieste momentele petrecute cu cei dragi, dar mai ales cele cu ceL draG. Va trebui totusi sa fii tot timpul atenta la demersurile relatiei tale, dar asta numai pentru ca si partenerul tau sa fie fericit si sa stie ca iti doresti sa fii acolo, cu el.

Pe plan sentimental, totul va merge bine. Pasiunea si armonia vor domina acest plan in 2013, astfel incat spiritul tau poate fi cat se poate de relaxat. Poate chiar el este sufletul tau pereche!

Culoarea norocoasa: gri.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc