Setari Cookie-uri

Cine isi intalneste sufletul pereche in 2013?

Rabdare, dragile Mosului, rabdare!

Varsator (21.01-19.02)

Sfatul pentru anul 2013: Aduna-te!

Toata lumea s-a obisnuit cu tine imprastiata, aeriana. Energica, ce-i drept, si toata lumea te iubeste pentru asta. Ceea ce nu stiu multi, tendinta ta spre depresie este direct proportionala si iti afecteaza relatiile cele mai importante.

Mai opreste-te din cand in cand, mai trage aer in piept, mai asculta-l si pe celalalt. Nu totul depinde de tine, dar nu trebuie sa intelegi nici ca nu contezi pentru cei de langa tine. Trebuie doar sa gasesti un echilibru interior pentru a nu mai risca alunecarea spre negativism. Lasa-ti partenerul sa iti arate ce rol ar vrea el in viata ta.

Culoarea norocoasa: roz.

Pesti (20.02-20.03)

Sfatul pentru anul 2013: Hotaraste-te ce vrei!

Prieteni, cariera sau iubit? Problema ta este ca nu poti vedea ca le poti avea pe toate, asa ca anul acesta va trebui sa iti definesti mai bine prioritatile. Vei avea parte de foarte multe schimbari, iar romantismul va juca un rol important.

Citește și:

Atentie! Este foarte posibil sa iti fi intalnit deja sufletul pereche si sa fi trecut pe langa el. Stiu, are cateva defecte peste care crezi ca nu poti trece, dar gandeste-te bine: poate el chiar este alesul.

Culoarea norocoasa: turcoaz.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc