Setari Cookie-uri

Cine isi intalneste sufletul pereche in 2013?

Rabdare, dragile Mosului, rabdare!

Leu (24.07-23.08)

Sfatul pentru anul 2013: Argumenteaza!

Anul acesta nu este cel norocos pentru Leoaice. Ele au de rezolvat afaceri mai vechi pe plan sentimental. Relatii care nu s-au incheiat chiar cum trebuia sau care au nevoie de o noua definire iti vor da batai de cap.

Indiferent ca esti acum intr-o relatie sau nu, ca te vei dedica uneia anul viitor sau nu, aceea are prea multe sanse de esec pentru a-ti pune sperantele in ea. Poate 2014 aliniaza altfel planetele, astfel incat sa iti gasesti si tu acestei zodii linistea alaturi de partenerul tau.

Culoarea norocoasa: portocaliu.

Fecioara (24.08-23.09)

Sfatul pentru anul 2013: Iubeste!

Singurul tau tel este perfectiunea. Daca ti se pare ca esti departe de ea , poate trebuie sa o redefinesti. Problema din orice relatie de pana acum a fost, in cea mai mare parte, la tine. Prea ocupata sa fii mereu cea mai buna, prea ocupata de competitie, nu te-ai dedicat destul de mult partenerului.

Citește și:

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti ca vrei sa fii in acea relatie, pentru ca el este acolo, este pregatit pentru tine. Mai are nevoie doar de semnalul tau ca sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.

Culoarea norocoasa: verde.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc